Het Katwijkse watersportbedrijf De Botenhal is sinds 1 maart officieel de Nederlandse importeur van vis en sport boten van Bluestar. Het merk biedt voor een toegangelijke prijs verschillende modellen van hoge kwaliteit en uitstekende vaareigenschappen.
De Botenhal Katwijk heeft verschillende modellen op voorraad. Op afspraak zijn er dagelijks proefvaarten te maken.

Nieuw op de Nederlandse markt
Bluestar is een jonge fabrikant van vis, sport en consoleboten. Verschillende modellen zijn met kajuit leverbaar. Het merk heeft zich ten doelgesteld om boten te fabriceren die voor iedereen betaalbaar zijn zonder afbreuk aan kwaliteit. De verkoop in verschillende Europese landen gaat boven verwachting goed. Door te kiezen voor de Botenhal Katwijk als Nederlandse importeur zal de verkoop toename in Nederland zeker niet lang op zich laten wachten. Op dit moment zijn de Bluestar fishing, holiday en smart modellen uit voorraad verkrijgbaar.

Service en onderhoud
Bluestar hecht grote waarde aan service en klant tevredenheid. De Botenhal Katwijk heeft een eigen servicedienst met ervaren monteurs. Men beschikt over een moderne botenlift en trailerhelling. Behalve motorisch onderhoud verricht het bedrijf ook onderhoud en reparatie aan polyester.

Over de botenhal Katwijk
Botenhal Katwijk is een allround watersportbedrijf met import en dealerschap van verschillende merken sloepen, sport, vis en consoleboten. Merken die gevoerd worden zijn o.a. Vreelander sloepen, FourWinns speedboten, Bluestar boten, Bluestar fishingboats, Marine aluminium boten, Rubberboten van Tohatsu en Allpa. Evinrude en Tohatsu buitenboardmotoren, Trailers van Freewheel en Pega, Genius boothuizen. Er is een ruime opslag voor winterstalling en een unieke zomerstalling waarbij boten droog worden opgeslagen.

Voor meer informatie: www.debotenhal.nl of [email protected]
Botenhal Katwijk, Valkensburgseweg 50, 2223 KE Katwijk, Tel: 071-4086657