LANDSMEER 15 september 2008 De hond van de buren scharrelt gemoedelijk door ons kantoor. Hij is al aan ons gewend en verwelkomt ons kwispelend. Wij kijken nog onwennig uit het kantoorraam. Geen tram die voorbij sjeest op de Van Beekstraat, geen hoge bebouwing, alleen groene weides, wat dieren en veel rust. Wat een verschil met ons voormalig onderkomen in Amsterdam! Ondanks het grote contrast weten wij dat wij er goed aan hebben gedaan om hier, onder de rook van Amsterdam, te bouwen aan onze toekomst. De toekomst van Polman Bouwconsulting.

Wij, Richard, Yvonne, Ron, Sonja en Ronald (directeur/eigenaar), hebben ons per september jl. gehuisvest aan de Van Beekstraat 260-b in Landsmeer. Wij starten een nieuw bedrijf in een voor ons nieuwe omgeving. Graag stellen wij ons als nieuwe à¢â‚¬Å“bewonersà¢â‚¬ aan de omwonenden voor. Wij zijn een enthousiast, ervaren en gedreven bouwteam Wij delen allen de passie voor motorrijden. De motor is dan ook hà©t vervoersmiddel voor alle medewerkers. Ziet u een motorrijder door Landsmeer rijden? Grote kans dat het à©à©n van ons is.

Als het om werk gaat, houden wij ons bezig met het voorbereiden en begeleiden van bouwwerken voor woningbouw en bedrijfspanden. Wij bedienen de business to business markt voor bijvoorbeeld fundering herstel, renovatie, uitbreiding of alles wat hier tussenin zit. Een complexe materie met programma´s van eisen en regel- & wetgeving. De hectiek van het werk en de vereiste zorgvuldigheid krijgt balans in het rustieke Landsmeer. Met de A10 om de hoek en de motoren op het pad, kunnen wij onze klanten goed bereiken en waarmaken waar wij voor staan, nl. Polman Bouwconsulting is het cement voor zakelijke bouwwensen!

Wilt u nog meer van ons weten, nader kennis maken of misschien wel een opdracht met ons bespreken? De deur staat open. Kom gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op via info@polmanbouwconsulting of 020 - 482 55 80.

*** einde persbericht ***

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Voor meer informatie kunt u contact op-nemen met Sonja van Veen, manager operations, telefoonnummer 020 - 482 55 80 of e-mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular