(Persbericht) Ahoy Rotterdam zal op 12, 13 en 14 november 2010 het toneel vormen voor de eerste editie van de beurs Kavels, DroomHuizen & Interieur. Een totaalbeurs waar alle facetten belicht zullen worden vanaf de aankoop van een kavel tot het realiseren van een eigen droomhuis. Dit alles maakt de beurs Kavels, DroomHuizen & Interieur het ideale vertrekpunt voor aankomend particuliere opdrachtgevers die binnen afzienbare tijd een eigen huis wilt laten bouwen. Daarnaast zal Dennis Ebert zijn project ´Het bekendste Huis van Nederland‘˜ tentoonstellen. Met dit project zal Dennis bewijzen dat het realiseren van een eigen droomhuis met genoeg durf en wilskracht binnen bereik kan liggen.

Dennis Ebert, momenteel 4e-jaars student aan de Johan Cruijff University te Amsterdam, zal met zijn eigen project een compleet droomhuis realiseren. Zijn idee voor Het bekendste huis van Nederland is gaan bloeien vanuit de stoutmoedige gedachte om een droomhuis te laten bouwen, geheel gefinancierd met sponsorgelden. Vanuit deze gedachte heeft Dennis, van huis uit mountainbiker, als 3e-jaars stageopdracht het initiatief genomen om zijn droom te verwezelijken. Inmiddels heeft Dennis het design en bouwbedrijf Goldewijk bereid gevonden om hem tijdens dit traject te begeleiden in de rol als hoofdsponsor. Door het vinden van de juiste specialisten voor de verscheidene elementen zal Het bekendste Huis van Nederland een demonstratie moeten worden van de kennis en kunde van de top van Nederlandse bouwbedrijven. Hierdoor zal Het Bekendste Huis van Nederland tevens een bemoediging worden om de creativiteit binnen de particuliere bouw te stimuleren. De beurs Kavels, DroomHuizen & Interieur is het aangewezen platform om het project te communiceren aan het grote publiek. Dennis zal op de beurs zijn plannen ontvouwen, waarbij spetterende demonstraties gegeven worden van bekende nationale sporters vanuit de Johan Cruijff University, waaronder junior wereld kampioen mountainbiken Michiel van der Heijden.

Of het nou gaat om Het bekendste Huis van Nederland of het realiseren een ander droomhuis, de beurs Kavels, DroomHuizen & Interieur zal consumenten inspireren om alle droomhuiswensen in vervulling te laten gaan. Met velerlei exposanten op het gebied van kavels, huizenbouwers, interieur en exterieur zal de beurs een helder beeld schetsen van alle mogelijkheden voor de particuliere opdrachtgever. Dus iedereen die interesse heeft in het laten bouwen van een huis, nu of in de toekomst, kan zich laten informeren op 12, 13 en 14 november op de beurs Kavels, DroomHuizen & Interieur in Ahoy Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op de website www.kavels-droomhuizen.nl