PERSBERICHT

Bries Noordwijk is beste strandpaviljoen van 2010
Beach restaurant werkt continue aan service op topniveau

Noordwijk, 8 juli 2010 Al à©à©n jaar na het ontstaan van Bries Noordwijk is het vandaag officieel benoemd tot het beste strandpaviljoen van Nederland 2010. Terwijl eigenaar Michiel van der Berg de prijs in ontvangst nam in Scheveningen, werd bij Bries het nieuwe full service beach concept geïntroduceerd.

Bries is anders dan andere strandpaviljoens, continue bedenkt het team nieuwe services waarmee ze gasten uit heel Nederland weten aan te trekken. Vandaag introduceerden ze vijf riante cabana‘˜s waar je met een groepje vrienden heerlijk kunt chillen terwijl de bediening een mooie Prosecco of Bols cocktail serveert. En ook massages en yogalessen staan vanaf vandaag op het programma.
Het team van Bries bestaat uit vaste medewerkers die het hele jaar door samenwerken en regelmatig getraind worden. In de wintermaanden vertrekken ze met z‘˜n allen naar een wintersportgebied of Caribisch eiland om daar als team bij een andere horecagelegenheid aan de slag te gaan. Zo creëert Bries een constante kwaliteit van de service. Niet voor niets benoemde Het Financieele Dagblad dit weekend Bries tot à©à©n van de zes beste strandlocaties in het artikel ´Topkoks aan Zee‘˜.

Verkiezing Strandpaviljoen 2010
De verkiezing is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland, Stichting Nederland schoon en strandnederland.nl en vond dit jaar voor de tweede maal plaats. Mensen konden via de website stemmen en een vakjury heeft de strandtenten op de volgende criteria beoordeeld: schoon, sfeer, service en duurzaamheid. De verkiezingen zijn een extra stimulans om de stranden en paviljoens in Nederland schoon te houden en de strandbezoeker hierbij te betrekken.

Over Bries
Bries Noordwijk staat op het strand van Noordwijk en heeft een oppervlakte van 1000 m2. Een unieke constructie met duurzame materialen en een internationale uitstraling ontworpen door de gerenommeerde architect Bart Akkerhuis. Het paviljoen is bijna 5 meter hoog en heeft een membraan dak. Het complex bestaat uit een stalen constructie met houten compartimenten. De vloeren en meubilair zijn van teakhout. De middelpunten vormen de 2 grote bars ´in the round‘˜ en het podium. Er zijn 2 open keukens en de ´fishmarket‘˜ presenteert verse vis waaruit de gasten kunnen kiezen. Nieuw is de wekelijkse Sunday Steak Market. Op het terras zorgt een ´gimmick pool‘˜ voor een luxe uitstraling en het meubilair in rood/oranje/grijze tinten wordt prachtig ondersteund door het groen van de olijfbomen. Het paviljoen is zeer geschikt voor open en besloten evenementen en is 7 dagen per week geopend.
Voor meer informatie: www.briesnoordwijk.nl

(Niet voor publicatie)
Indien u een persbezoek aan Bries wilt brengen of hoog resolutiemateriaal wilt ontvangen kunt u contact opnemen met:
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven
Tel: 0348 560 731/06-54370544
[email protected]