Batenburg, Nederland/Frankfurt am Main, Duitsland, 26 april 2010 Brightmen and Coolwords, bureau voor strategische communicatie, gaat een samenwerkingsverband aan met het Duitse Gartner Communications Strategic Communications Consultancy. Beide bureaus zijn onafhankelijk en worden gedreven door adviseurs die eerder jarenlang leidinggevende fucties hebben bekleed in het bedrijfsleven en ook zelf bij andere bureaus hebben gewerkt.

à¢â‚¬Å“Wij geloven allebei dat er bij opdrachtgevers behoefte bestaat om gebruik te maken van de internationale kennis van zeer ervaren corporate communications professionals die werken in verschillende landen, terwijl zij niet de organisatiekosten hebben waar traditionele internationale bureaus nu eenmaal wel last van hebben.à¢â‚¬, zegt Ewold de Bruijne, oprichter en eigenaar van Brightmen and Coolwords. à¢â‚¬Å“Wij zien verschillende mogelijkheden en we zijn aan het kijken of we deze bi-laterale samenwerking uit kunnen breiden naar een groter pan-Europees netwerk van zelfstandig gevestigde consultants.à¢â‚¬, voegt Ulrich Gartner, oprichter en eigenaar van Gartner Communications, daar aan toe.

Voordat Ewold de Bruijne in 2005 startte met Brightmen and Coolwords heeft hij 15 jaar internationale ervaring opgedaan als corporate communicationsspecialist en in leidinggevende functies (AEGON, First Financial Communications, Buhrmann). Voortbouwend op zijn expertise in financiële PR, mediarelaties en marketingcommunicatie, helpt Brightmen and Coolwords bedrijven en overheidsinstellingen op een effectieve manier in contact te komen met een massapubliek. Lopende opdrachten bestaan uit ondermeer strategische sparring, CEO-positionering, corporate branding, ondersteuning van productintroducties en het genereren van media-aandacht voor een groeiend aantal opdrachtgevers.

Ulrich Gartner, voormalig communicatiedirecteur Europa van Electrolux en tot voor kort Algemeen Directeur van het internationale network van PR-bureaus MS&L, heeft in januari 2010 Gartner Communications Strategic Communications Consultancy opgericht. Zijn commmunicatieadviesbureau is gespecialiseerd in corporate reputatiemanagement, internationale communicatie, crisiscommunicatie en organisatieadvies, waarbij opdrachtgevers bij worden gestaan met het optimaliseren van de structuur van en de processen binnen hun eigen PR-organisatie.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Ewold de Bruijne, Brightmen and Coolwords
Tel.: 0487 506 214
Mobiel: 06 182 603 52
e-mail: [email protected]

www.brightmenandcoolwords.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular