Eerste VISI 1.2 gecertificeerde software geïntegreerd in projectmanagementplatform

Leidschendam, november 2009 Brink Groep integreert als eerste VISI 1.2 gecertificeerde software in haar projectmanagementoplossing voor de bouw. IBIS4Projects VISI is een ´Software as a Service‘˜ applicatie die alle informatie rondom het bouwproces en workflowfuncties volledig integreert met de op projectrollen en transacties gebaseerde VISI-systematiek. De integratie van VISI binnen IBIS4Projects is in nauwe samenwerking met Cenosco gerealiseerd.

VISI is een samenwerkingsproject van de brancheorganisaties CROW, CUR en SBR en een groot aantal ondernemingen in de bouwsector, voor de ontwikkeling van een digitale communicatiestandaard. Door VISI wordt het bouwproces transparanter, de communicatie eenduidiger en zijn alle gemaakte afspraken beter traceerbaar. à¢â‚¬Å“Sinds de introductie van VISI in de GWW- en later de B&U-sector, zijn wij actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze systematiekà¢â‚¬, vertelt Jeroen van de Laar, businessunit manager van Brink Groep. à¢â‚¬Å“Daarom is het feit dat wij als eerste de door CROW gecertificeerde VISI 1.2 software van Cenosco hebben geïntegreerd een belangrijke mijlpaalà¢â‚¬.

Brink Groep levert IBIS4Projects VISI als een laagdrempelig toegankelijke SaaS-oplossing, zodat de gebruikers geen licentie-, beheer- en hardwarekosten hoeven te betalen. Naast de VISI 1.2 integratie biedt IBIS4Projects uitgebreide functionaliteit voor documentbeheer, workflowmanagement en managementrapportages, allemaal gericht op efficiënter samenwerken en het minimaliseren van faalkosten in de bouw.

Over Cenosco
Cenosco is een softwareontwikkelingsbedrijf uit Den Haag en binnen de bouwsector en telecommunicatiemarkt leverancier van out-of-the-box IT oplossingen. Als VISI softwareleverancier is Cenosco sinds het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de VISI systematiek.

Over Brink Groep
Brink Groep levert al ruim 30 jaar management, advies en automatisering voor bouw, huisvesting en vastgoed. Op automatiseringgebied is het bedrijf de marktleider in het ontwikkelen en leveren van software voor calculaties en onderhoud. De IBIS-software van Brink Groep ondersteunt alle fasen van het bouwproces en is in vergaande mate geïntegreerd met Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft bedrijfssoftware.