(Persbericht) Leidschendam, 23 september Brink Groep, specialist in bouwadvies en automatisering, wordt met de IBIS-software voor drie wedstrijden shirtsponsor van ADO Den Haag. Deze eredivisieclub heeft nog geen vaste sponsor voor reclame op de rug van de voetbalshirts en gaat nu tijdelijk met meerdere sponsoren samenwerken. Voor Brink Groep is dit een mooie kans om de jarenlange relatie met voetbalclub en klant ADO Den Haag landelijk zichtbaar te maken. De vermelding IBIS-software staat op de rug van de spelersshirts tijdens de wedstrijden tegen VVV Venlo, Feyenoord en Roda JC.

Brink Groep is een aantal jaren geleden door de Stichting Stadion Ontwikkeling van ADO Den Haag ingeschakeld om de Europese aanbesteding en het projectmanagement voor het nieuwe stadion te verzorgen. "Uit onze succesvolle samenwerking voor dat project is een lange termijn 'business-to-business' relatie ontstaan waaraan wij met deze tijdelijke shirtsponsoring een extra impuls willen geven", zegt Jeroen van de Laar, businessunit manager bij Brink Groep. "Tegelijkertijd biedt het ons natuurlijk een mooie kans om de marktleidende IBIS-software voor de bouw landelijk onder de aandacht te brengen".

Over Brink Groep
Brink Groep levert al ruim 30 jaar management, advies en automatisering voor bouw, huisvesting en vastgoed. De ervaren adviseurs van het bedrijf helpen klanten bij het beter voorbereiden, uitvoeren en managen van projecten, vanaf de eerste ideeën tot en met de exploitatiefase. Op automatiseringgebied is het bedrijf al jarenlang marktleider in het ontwikkelen en leveren van software voor calculaties en onderhoud. De IBIS-applicaties van Brink Groep ondersteunen het totale bouwproces, inclusief de integratie met Autodesk ontwerpsoftware, Microsoft bedrijfssoftware en ERP-systemen.
Meer informatie is te vinden op: www.brinkgroep.nl en www.ibis.nl