Brinkmann & Niemeijer Motoren heeft er met de nieuwe range JCB aggregaten een belangrijk importeurschap bij. Het bedrijf kan nu direct uit voorraad een totaal gamma aan aggregaten aanbieden.

Met een range van 52 modellen is er een grote verscheidenheid aan producten beschikbaar. Er zijn negentien open uitvoeringen, negentien gesloten versies en tien speciale sets voor verhuur. Alle omkastingen zijn opgebouwd uit heavy-duty staal met een polymeerpoedercoating tegen roestvorming en met een mooie afwerking. Tien modellen zijn speciaal ontwikkeld voor de verhuurmarkt.

De standaarduitrusting omvat onder andere een 24 uurs tank, 110% lekbak, heftruksloffen, centraal hijsoog, brandstoffilter, vierpolige vermogensschakelaar, brandstofmeter, drieweg brandstofklep, aansluitkast met koperen strips en aardlekbeveiliging.

Uitrusting

De JCB Dieselmax motor is de basis van de middenrange generatorsets die 40% van de generatormarkt afdekt. De kleinere sets maken gebruik van Yanmar motoren, de grotere sets van Iveco en Scania.

Vanaf de 17 kVA versie wordt een digitale controlepaneel gemonteerd. Dit paneel slaat afwijkende situaties op, houdt alarmlijsten en het onderhoudsschema direct uit voorraad, is voorzien van USB-CAN ondersteuning voor de motor, geeft foutcodes en heeft een mogelijkheid tot uitbreiding voor een GSM modemverbinding.

Naast de range standaard JCB aggregaten kan Brinkmann & Niemeijer ook een klantspecifiek product maken op basis van de JCB Dieselmax motor.

Meer info: www.bnmotoren.nl

Website: http://www.bnmotoren.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular