Bristol viert 35- jarig bestaan met klant(Persbericht) Kledingketen Bristol bestaat dit jaar 35 jaar en viert dit deze week met een landelijke actiecampagne.

Korting op één miljoen artikelen
Gedurende de actieperiode die tot 11april loopt, geeft Bristol 35% korting op één miljoen mode-artikelen. De campagne is in samenwerking met retailbureau Kega tot stand gekomen, die het logo en het campagnebeeld voor de actie heeft ontwikkeld. Ook de TV commercial die deze week te zien is op RTL 4,5,7,8, SBS 6, Veronica en Net 5, is van de hand van Kega. De commercial is ook te zien op www.bristol.nl.

Over Bristol
Kleding- en schoenenketen Bristol is onderdeel van de Euroshoe groep en heeft 129 filialen verspreid over Nederland. Zij biedt een ruim assortiment schoenen, kleding en accessoires tegen scherpe prijzen.

Kega, dé specialist in retail
Kega (www.kega.nl) is hèt retailbureau van Nederland. Kega ontwikkelt krachtige, effectieve 360 graden-retailconcepten voor de (online) winkelvloer. Met als basis retailcommunicatie, actiemarketing en e-commerce bundelt Kega alle communicatiebehoeften van retailers onder één dak.
Klanten van Kega zijn onder meer Decorette, Primera, Score, en Agri Retail.
_________________________________________________________________
Contactinformatie
Zie voor meer informatie over Kega www.kega.nl en over Bristol www.bristol.nl

Of neem contact op met:
Talitha Dhondai E: persberichten@kega.nl T: 0252 750 275Comments are closed.
%d bloggers liken dit: