InWork is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste detacheringbureaus van Nederland op het gebied van ICT-beheer en support. InWork blijft ook in de huidige markt een zeer interessante detacheringpartner door het hoge kwaliteitsniveau van haar medewerkers. Voor elke medewerker een persoonlijk opleidingsplan wordt samengesteld. Dit plan wordt gedeeltelijk uitgevoerd middels het eLearning systeem van de Broekhuis Training Groep.

Broekhuis gebruikt het complete Microsoft cursusmateriaal in haar eLearningoplossingen, in tegenstelling tot vele andere aanbieders. Dit maakt Broekhuis de perfecte opleidingspartner voor InWork.
In de nieuwe folder van Broekhuis spreekt Sofie Kochx-Vorst van InWork over de voordelen van het Broekhuis eLearningsysteem: "eLearning is voor ons de perfecte tool bij opleiden van personeel naar MCSA en MCSE-niveau. Deze kwalificaties worden toch het meest gevraagd in de markt. Wanneer kennis van nieuwe technologie gewenst is, zoals Server 2008 of Windows 7, kunnen we deze eenvoudig inkopen. Bovendien biedt de eLearningoplossing van Broekhuis HR-managers de mogelijkheid steeds de voortgang van hun medewerkers te volgen."

Website: http://www.inwork.nl/werknemers/41/opleiding/Algemeen.html