Brommobiel JDM Aloes MIO
Waaijenberg Mobiliteit introduceerd "De eerste brommobiel met een geïntergreerd navigatiesysteem"

Met de komst van de nieuwe JDM Aloës in het najaar van 2008 heeft JDM een sportieve, stoere brommobiel op de weg gezet. Een jaar later komt JDM met een update van de Aloës waardoor het karakter van deze brommobiel nog meer benadrukt wordt: De JDM Aloës MIO.

De JDM Aloes heeft een geheel vernieuwde neus gekregen waarbij de stoere zwarte gril het sportieve karakter van de Aloes nog meer inhoud geeft. Het moderne interieur is nog verder verfraaid door 'kevlar'accenten op de middenconsole en op de raamlijsten aan de binnenkant van de portieren.

Geïntergreerd navigatiesysteem
Wat de JDM Aloës Mio onderscheidt van alle andere merken brommobielen is het feit dat hij standaard geleverd wordt met een elektrisch schuif/kanteldak en een geïntergreerd navigatiesysteem van Mio.
Een navigatiesysteem berekent de route en wijst u de weg naar uw bestemming.
JDM is zeer vooruitstrevend met de invoering hiervan. Dit omdat een navigatiesysteem in een brommobiel niet helemaal waterdicht werkt. De wegen met C9 borden (hier mag een brommobiel dus niet rijden) worden niet herkend. Wanneer dan de route die het systeem aangeeft genegeerd wordt, kiest deze een alternatieve route.

De ergonomisch verantwoorde zithouding, makkelijke instap in combinatie met het schuif/kanteldak en navigatiesysteem verzekeren de inzittenden van een aangename reis.
Wanneer we daar een laag dieselverbruik en zeer eenvoudige bediening aan toevoegen, vragen wij ons af: wie wil er niet eens vrijblijvend met deze brommobiel kennis maken.

De JDM Aloës Mio kost € 14.395,- (excl. afleverkosten) en is alleen leverbaar in de kleur brons. De JDM Aloës Mio is nu te zien en natuurlijk vrijblijvend te proberen in een van de vestigingen van Waaijenberg Mobiliteit in Veenendaal, Amsterdam of Den Haag. Bel voor meer informatie of een proefrit (ook bij u aan huis) gratis naar 0800 023 9988 of kijk op www.waaijenberg.com

Buiten JDM levert Waaijenberg Mobiliteit ook de brommobiel merken: Microcar, Aixam en Ligier.
Alle brommobielen worden standaard geleverd met garantie en 24 uurs pechondersteuning. Eventuele werkzaamheden worden door heel Nederland aan huis uitgevoerd.
Ook voor financiering of een brommobielverzekering kunt u bij onze adviseurs terecht.
Naast brommobiel dealer zijn wij ook fabrikant van gehandicaptenvoertuig Canta. Dit invalidenvoertuig is leverbaar met vele in huis gemaakte aanpassingen. De Inrij Canta zorgt voor mobiliteit voor mensen die rolstoelgebonden zijn.

Website: http://www.waaijenberg.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular