´s-Hertogenbosch 06/05 persbericht Bronkhorst Sales Solutions verandert de naam in Sales Makelaar en is per ingang van 1 mei verhuist naar een nieuw kantoorpand.

De lente; een tijd van vernieuwing, geboorte en verjonging. Niet alleen voor de natuur, maar ook voor Bronkhorst Sales Solutions.

Bronkhorst Sales Solutions is een bedrijf dat altijd op zoek is naar verbetering. En dat geldt niet alleen voor onze diensten, die door de jaren heen succesvoller, sterker en professioneler zijn geworden. Ook aan de uitstraling wordt gedacht. Omdat de naam Bronkhorst Sales Solutions lang niet meer de lading van alle activiteiten dekt, is onze bedrijfsnaam vanaf mei 2010 omgedoopt tot Sales Makelaar.

Het woord à¢â‚¬Å“makelaarà¢â‚¬ is in het Nederlands bekend als bemiddelaar bij koop en verkoop. De doelstelling van de makelaar is het sluiten van verkopen. Directeur Maarten Bronkhorst: à¢â‚¬Å“We hadden behoefte aan een nieuw statement à©n we wilden een naam die niet alleen met à©à©n persoon wordt geassocieerd. Onze kracht als compact full service verkoopbureau met 4 specialisten en een groot bestand aan freelancers en partners, bestaat in de multidisciplinaire slagvaardige en doeltreffende aanpak. Bovendien zullen onze kernactiviteiten zich steeds meer gaan richten op sales outsourcing. Met andere woorden het tijdelijk of permanent overnemen van salesprocessen en salesteams (verkoopuitbesteding)‘˜‘˜

Bij deze nieuwe naam hoort uiteraard een nieuwe huisstijl met een nieuw logo, welke nu ook beide gemoderniseerd zijn. Nog steeds herkenbaar, maar toch anders. Onze website zal voortaan bereikbaar zijn op www.salesmakelaar.com
Daarnaast zijn wij ook verhuisd naar een nieuw kantoor in ‘˜s-Hertogenbosch.Onze nieuwe correspondentie en bezoekadres treft u hieronder aan.

Sales Makelaar
Het Wielsem 10
5231 BW ‘˜s-Hertogenbosch
Tel: 073-6409388
Email: [email protected]
Web: http://www.salesmakelaar.com