IJsselstein, 01 oktober 2008 Bronx Fashion BV heeft de ondersteuning van zijn ICT ondergebracht bij Microsoft partner it suits IT. Hiermee verwacht Bronx Fashion BV, op basis van eerdere positieve ervaringen met de medewerkers van it suits IT, een gedegen ondersteuning te hebben voor hun automatiseringsoplossing.

Ruud Vermeulen, Controller bij Bronx Fashion BV: à¢â‚¬Å“Voor optimale ondersteuning van de IT binnen onze organisatie, willen wij zeker zijn van goede support, door middel van proactieve mensen met de juiste kennis en ervaring en een gedegen support systeem, wat samen zorgt dat wij door kunnen met waar onze focus hoort te liggen; Bronx Fashion BV.

Wij zijn overgestapt naar it suits IT omdat wij een partner zochten die aan onze vraag naar partnership voldoet. Op basis van onze eerdere ervaringen met de mensen binnen it suits IT, hun hoge serviceniveau en hun expertise in onze oplossing, hebben wij groot vertrouwen in deze beslissing.à¢â‚¬

Over Bronx Fashion BV

Bronx Fashion is een van de marktleiders in de schoenenindustrie, met vier nummer 1 awards in Engeland, voor onder andere beste merk, beste merkloyaliteit en best verkopende merk. Bronx dames- en herenschoenen worden verkocht in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Over it suits IT

it suits IT bestaat uit experts in IT voor Fashion met meer dan 15 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor.

www.bronxshoes.com

www.itsuitsit.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular