(Persbericht)

LogMeIn heeft aangekondigd dat BSkyB (Sky), het voornaamste publieke satellietuitzendbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, LogMeIn Rescue, LogMeIn Pro² and LogMeIn Central heeft gekozen om zijn verkooppunten op afstand te ondersteunen.

Het IT-team van BSkyB gebruikt de software voor beheer op afstand en foutopsporing voor computers op meer dan 300 verkooppunten in het hele Verenigd Koninkrijk, in winkelcentra en in van hun merk voorziene voertuigen die voor speciale evenementen worden gebruikt. De beslissing is een onderdeel van het initiatief van BSkyB om de ervaring van de klant optimaal te houden en de productiviteit van zijn verkoop- en IT-personeel te verbeteren.

De heer Aaseem Mulji, Head of Retail Assets, BSkyB merkt op: à¢â‚¬Å“De detailhandelsactiviteiten van Sky zijn essentieel voor klantenservice en nieuwe handel, en storingstijd kan een schadelijk effect op beide hebben. Ons doel met LogMeln is om de oplossingstijd aanzienlijk te versnellen door de mogelijkheid onze winkels en medewerkers op afstand te activeren, managen en ondersteunen. Het heeft feitelijk onproductieve reistijd geëlimineerd en ons IT-team de tijd gegeven om veel doeltreffender te werken.

BSkyB gebruikt LogMeIn Rescue, het ondersteunende product op afstand op het web van LogMeln om winkelpersoneel te helpen met verzoeken om laptops te activeren, te controleren of fouten op laptops op te sporen. Een combinatie van LogMeIn Central, de console voor management op afstand van LogMeIn en LogMeIn Pro² hosts die op alle computers in verkooppunten worden geïnstalleerd, geven het IT-team van BSkyB het vermogen om proactief en op afstand kiosks en displays te controleren, managen en updaten, zonder de noodzaak van ondersteuning ter plaatse.

à¢â‚¬Å“De visie van BSkyB voor het ondersteunen van zijn winkel-poot past goed in onze benadering ten aanzien van ondersteuning van een gespreide personeelsgroep en IT-omgevingà¢â‚¬ zegt Lee Weiner, Vice President Support Products van LogMeIn. à¢â‚¬Å“Hun vermogen om honderden locaties te ondersteunen met een klein, gericht en zeer efficiënt team, is een bewijs van hun visie en van de kracht van de moderne IT-helpdesk.à¢â‚¬

Nadere informatie over producten voor toegang op afstand van LogMeIn vindt u op:
http://www.logmein.com

Over LogMeln, Inc.
LogMeIn (NASDAQ:LOGM) levert toegang op afstand, ondersteuning op afstand en samenwerkingsoplossingen op Saas-basis om overal ter wereld snel, eenvoudig en veilig miljoenen internetgeactiveerde apparaten computers, smartphones, iPad en Android tabletten en digitale displays - te verbinden. De oplossingen van LogMeln die zijn ontwikkeld voor consumenten, mobiele professionals en IT-organisaties, bieden bijna 12 miljoen gebruikers de mogelijkheid om meer dan 100 miljoen apparaten te verbinden. LogMeln is gevestigd in Woburn, Massachusetts, VS, met kantoren in Australië, Hongarije, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

LogMeIn is een geregistreerd handelsmerk van LogMeln in de VS en andere landen.
iPad is een handelsmerk van Apple, Inc. en Android is een handelsmerk van Google, Inc. in de VS en andere landen wereldwijd.

Nadere informatie vindt u op
www.logmein.com

Mediacontacten:
Allyson Pelletier, Director, EMEA Marketing
mailto:[email protected]
Tel: +31 205 521 820
LogMeIn B.V.,
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
Nederland