(Persbericht) BTW-nummer-controle.nl is vanaf vandaag geen abonnementsdienst meer. Voortaan wordt er uitsluitend op pre-paid basis gewerkt. Klanten betalen vooraf en krijgen à©à©n jaar toegang tot de online diensten van de website. De mogelijkheden en voorwaarden van de controledienst blijven verder ongewijzigd.

Klantgericht ontwikkelen
Klanten konden zich in het verleden niet altijd vinden in de abonnementstructuur van de online webdienst. Met drie nieuwe pakketten biedt BTW-nummer-controle.nl een passende oplossing, die aansluit bij de wensen van de klanten.

BTW-nummer-controle.nl kent drie nieuwe pakketten: Free, Basic en Premium. Voor elke klant is er een passend pakket met de gewenste controlemogelijkheden.

Over BTW-nummer-controle.nl
Op BTW-nummer-controle.nl kunnen ondernemers het btw-nummer van hun buitenlandse zakelijke klant controleren op geldigheid. Wanneer een ondernemer diensten of goederen levert aan een bedrijf buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie, is deze controle verplicht voor de ICP-opgave. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.BTW-nummer-controle.nl.

BTW-nummer-controle.nl
Keizersveld 13h
5803AM VENRAY

T: (0478) 82 02 10
F: (0478) 82 02 12
E: [email protected]