Op 2 februari 2009 lanceert B&U Media alweer haar derde jobboard: Financialjobcentre.nl. De naam zegt al genoeg: een vacature- en CV-bank gericht op financiële en administratieve vacatures.
Nadat B&U Media in de afgelopen jaren twee sterke jobboards binnen de bouw en civiele techniek heeft neergezet, Bouwjobs.nl en Uta-jobs.nl, gaat ze de overstap maken naar een nieuwe branche. à¢â‚¬à…“Binnen de financiële wereld is er behoefte aan een simpele, doeltreffende jobboard zonder allerlei nevenactiviteiten. Gewoon op een simpele manier relevante vacatures vinden., aldus de heer Rosenkamp, algemeen directeur van B&U Media.
Zoals ook bij de huidige jobboards zijn simpliciteit, overzichtelijkheid en kwaliteit ook de speerpunten van de nieuwe site. Volgens de algemeen directeur bieden niche vacaturesites de perfecte mogelijkheid om de kwaliteit van de content scherp in de gaten te houden. à¢â‚¬à…“Je zult op onze sites nauwelijks irrelevante vacatures of in het geval van werkgevers gegarandeerd geen irrelevantie CV´s tegenkomen.
Voor (latente) werkzoekenden met een financiële of administratieve achtergrond wordt Financialjobcentre.nl de ideale plek om te zoeken naar een nieuwe functie. Dit kan op een actieve (vacatures zoeken) of passieve (CV achterlaten, jobagent) manier.
B&U Media B.V. Financialjobcentre.nl www.financialjobcentre.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter Rosenkamp op de nummers: 0165 54 47 72 of 06 50 91 80 22.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular