(Persbericht) Het Betaalcongres is het interactieve evenement in 2011 om commerciële doelstellingen kracht bij te zetten. Dit jaar valt de eerste editie van het Betaalcongres samen met de vierde editie van het Factuurcongres. Buckaroo zal hier als co-sponsor deel van uitmaken.

Co-sponsor
Buckaroo is sinds 2005 de toonaangevende leverancier van betaaloplossingen in Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in billing & payment voor bedrijven en online payment voor webshops. Naast het afhandelen van (online) betalingen biedt Buckaroo een systeem met de mogelijkheid tot Contractbeheer (abonnementen, polissen, leden).

Het brede aanbod van betaaloplossingen, geïntegreerd in à©à©n systeem heeft er toe geleid dat vele grote organisaties kiezen voor Buckaroo. Zo behoren ondermeer: Staatsloterij, Lotto, Pathà© Theaters, Intratuin, Bobshop.nl, Scheer & Foppen, Miss Etam, MyCom, HotelSpecials.nl, State of Art, Selexyz, Auto Trader, Dolcis, Manfield, Invito, Pro Sport, Happinez Magazine, Voetbal International, Ajax en LeBallon tot de klantenkring van Buckaroo.

Eerste editie Betaalcongres 2011
Het Betaalcongres omvat een uniek, nieuw format dat meer waarde realiseert voor zowel aanbieders als afnemers van betaalproducten en diensten.

Binnen à©à©n dag ben je geheel op de hoogte van de mogelijkheden omtrent betalen. Korte plenaire informatieve sessies, herkenbare praktijkvoorbeelden en een uitgebreide informatiemarkt met vele exposanten maken dit mogelijk.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen op de eerste editie. Het Betaalcongres zal plaatsvinden in het Evoluon te Eindhoven. Dit jaar breidt het Factuurcongres zich met het onderwerp à¢â‚¬Å“betalenà¢â‚¬ uit. Factureren en betalen liggen in elkaars verlengde, vandaar dat we dit jaar ook organisaties die zich bezig houden met betalingen toevoegen aan het programma. Dat heeft uiteindelijk tot het Betaalcongres geleid.

Meer informatie:
Buckaroo : www.buckaroo.nl
Betaalcongres: www.betaalcongres.nl