14NEW.TV staat voor nieuw Cultureel Entertainment

Woerden, 15 februari 2008

Burgemeester van Woerden de heer mr. H.W. Schmidt mocht op donderdag 14 februari letterlijk het eerste blik achter de schermen werpen. De nieuwe 500 vierkante meter grootte multifunctionele studio van Weijers Domino Productions en 14NEW.TV in Woerden werd hiermee officieel geopend.

Blikopener

Deze middag vond tevens de kick-off van 14NEW.TV plaats. Het nieuwe bedrijf van Robin Paul Weijers gaat TV-formats en –programma’s maken op het gebied van “Cultureel Entertainment”, waarmee nieuwe betekenisvolle programma’s voor het grote publiek op de Europese markt gaan verschijnen. 14NEW.TV staat voor het samenwerken aan één gemeenschappelijk doel vanuit de vier krachten inspireren, creëren, communiceren en produceren, die zijn team rijk is.

De creatieve televisiemakers lieten de vele gasten zien hoe je middels deze vier uitgangspunten de nieuwe “blikopener van de televisiewereld” kunt worden.

Trots op Woerden

Burgemeester Schmidt memoreerde in zijn openingstoespraak het belang van Weijers Domino Productions voor Woerden. Op 10 januari jl. werd dit bedrijf in de ondernemingsverkiezing uitgeroepen tot beste Onderneming van het Jaar.