MAURIK, 17 maart 2008 – Stichting Vlinders presenteerde donderdag haar eerste business to business magazine. In Restaurant Lodewijk XIII in Maurik kwamen de ondernemers bij elkaar die hun bijdrage leverden aan dit nieuwe initiatief. Hiermee droegen zij bij aan de fondsenwerving voor een kindervakantiehuis. Het fundament voor Stichting Vlinders is hiermee gelegd.

Stichting Vlinders is een initiatief van Erika en Antoine Aardoom. Samen maken zij zich sterk voor pleegkinderen die het soms even niet meer zien zitten. Voor wie een vakantie of een weekendje weg broodnodig is. Kinderen die in hun complexe leven nauwelijks toekomen aan ‘ff niks’ doordat ze vaak van pleeggezin naar pleeggezin gaan en een bezoek aan de therapeut een vast onderdeel van hun agenda is.

Met het business to business magazine wil Stichting Vlinders de basis leggen voor de fondsenwerving. Samen met ondernemers uit de regio hebben zij een magazine gerealiseerd voor ondernemers, door ondernemers. Tientallen ondernemers die zich geroepen voelden door de ondertitel ‘ondernemen met gevoel’ werkten hier belangeloos aan mee. Het resultaat is een glossy magazine van niveau. Vol interessante artikelen voor ondernemers.

Vlinders, ondernemen met gevoel, verschijnt minimaal twee keer per jaar. Het staat vol advertenties en advertorials van ondernemers. Daarnaast staan er veel informatieve artikelen in wat het magazine ook echt interessant maakt. Bovendien biedt het de stichting de mogelijkheid om wat terug te doen voor ondernemers die zich op andere manieren buitengewoon inzetten voor Stichting Vlinders.

Het eerste nummer werd afgelopen donderdag met veel emotie gepresenteerd. Na een half jaar hard werken heeft de stichting een flinke kring Vrienden van de Stichting Vlinders bij elkaar gebracht. De basis ligt er. Ondernemers en geïnteresseerden kijken voor meer informatie op www.stichtingvlinders.nl Nieuwe initiatieven zijn van harte welkom.

Wilt u adverteren of op een andere manier bijdragen aan de verwezenlijking van het vakantiehuis voor pleegkinderen, neem dan contact op met Erika of Antoine Aardoom van Stichting Vlinders via [email protected].

------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erika en Antoine Aardoom. U kunt bellen naar 0344 576879 of e-mailen naar
[email protected] Stichting Vlinders
Postbus 701
4116 ZJ Buren

Telefoon: 0344 576879
Mobiel: 06-49000236

Contact: [email protected]
Magazine:
[email protected]
Adverteren:
[email protected]
Initiatieven:
[email protected]