's-Hertogenbosch, 15 Juli 2010

Businesscars.com vergelijkt als onafhankelijke agent autoverhuurtarieven & beschikbaarheid van meer dan 600 autoverhuurmaatschappijen in 125 landen. Hierdoor is er volop keus aan all-inclusive autoverhuuraanbiedingen en beschikbaarheid. Businesscars.com is er zowel voor de particuliere, de zakelijke markt en reisagenten.

Voor particulier en klein zakelijk gebruik.
Businesscars.com vindt de scherpste autohuurtarieven tegen de meest heldere voorwaarden. Via het veilige en betrouwbare reserveringssysteem kan eenvoudig een auto worden gehuurd. Een auto huren met Businesscars.com betekent: all-inclusive autohuur in 125 landen en 17000 locaties, onbeperkt aantal kilometers, W.A. (wettelijke aansprakelijkheids- verzekering) C.D.W. (casco verzekering), T.P. (diefstal verzekering), luchthaven toeslag, lokale belastingen, goed verzekerd met alle nodige verzekeringen, duidelijke Nederlandse facturatie, uitgebreide management informatie, 24/7 help desk en omdat verzekeringsvoorwaarden ingewikkeld kunnen zijn biedt businesscars.com met 'Super Cover' afkopen van het eigen risico.

Voor de zakelijke markt.
Voor bedrijven die regelmatig een auto huren biedt Businesscars.com een Business Account. Hiermee zijn de autohuurbestedingen overzichtelijk en beheersbaar. Doormiddel van scherpe tarieven, snelle en duidelijke facturering, verschillende betaalmethoden (à³à³k op rekening!) en uitgebreide management informatie helpt businesscars.com travel expenses te beheersen. Met een inlogmogelijkheid op de site kan er 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang geboden worden tot een beveiligde omgeving. Hier kunnen reserveringen gemaakt worden, facturen en management informatie bekeken worden en gedownload worden.

Voor reisagenten.
Het verzorgen van autohuur wordt een steeds belangrijker onderdeel van de dienstverlening van reisagenten en travel management companies. De verkoop van additionele producten maken de dienstverlening compleet en het werkt omzet verhogend. Met het TMC programma van businesscars.com weet elke TMC zich enerzijds verzekerd van het beste autohuur- product voor haar clientà¨le, terwijl daar anderzijds ruim voor beloond wordt via een directe afrekening van commissie. Tevens is er voor websites een gebruiksvriendelijke reserveringsmodule, die geheel in websites geïntegreerd kan worden en desgewenst ook geheel in de look-en-feel gemaakt worden.

Voor online partners.
Businesscars.com biedt een compleet all-inclusive autohuurproduct met een zakelijk karakter voor partners. Zo is het autoverhuurproduct van businesscars.com op websites van o.a.: autoleasemaatschappijen, autodealers, locale en regionale autoverhuurmaatschappijen, expat-communities en vele andere websites. Hieronder staan de voordelen van het online partner programma vermeld:
* een compleet all-inclusive autohuurproduct op meer dan 17000 locaties wereldwijd
* een van de meest winstgevende commissiemodellen in de autoverhuurbranche
* gegarandeerd betaalde commissie voor definitief geboekte reserveringen
* meertalige content en ondersteuning
* geavanceerde integratiemogelijkheden, variërend van directe HTML link tot XML integratie.
* ruime 'deep-linking' mogelijkheden per bestemmingsniveau
* een volledig beveiligde partneromgeving
* een real-time reserveringsproces met directe beschikbaarheid en reserveringsnummers zorgt voor een hoge conversie.
* uw persoonlijke accountmanager en IT team zijn beschikbaar voor technische ondersteuning
* optimale zorg voor uw klant door ons 24/7 Service Center, welke zowel thuis als in het buitenland bereikbaar is en waardoor noodsituaties direct opgelost kunnen worden.

Businesscars.com
Helftheuvelpassage 22
5224 AP ‘˜s-Hertogenbosch
T:+31738440220
à¢â‚¬¨E: [email protected]à¢â‚¬¨
I: www.businesscars.com