(Persbericht) Je wilt iets leuks gaan doen met jouw team, afdeling of bedrijf. Een gezellige activiteit maar liefst ook iets met een inhoudelijk tintje. Bij Pink Pepper kun je vanaf nu een compacte zakelijke workshop combineren met een creatieve, culinaire of actieve workshop. Twee verschillende workshops met een ander uitgangspunt, maar die elkaar wel versterken.

Zakelijke workshops

Pink Pepper werkt samen met KennisClinics!, een organisatie die meer dan 150 verschillende zakelijke workshops aanbiedt. De thema‘˜s wisselen van bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, internet, marketing en verkoop tot aan verandermanagement en algemeen management.

Advies

Je kunt zelf jullie programma voor BusinessFun uit het aanbod van Pink Pepper en KennisClinics! samenstellen. Maar natuurlijk denken we graag met je mee en adviseren we je daarin als dat nodig mocht zijn.

Voorbeelden van succesvolle BusinessFun uitjes:

Tijdens het ochtendprogramma gaan de deelnemers aan de slag met de zakelijke workshop ´Het Kernkwadrant‘˜. In deze workshop wordt achterhaald wat ieders kwaliteiten zijn en welke valkuilen er zijn achter die kwaliteiten. Na een gezellige lunch start het fungedeelte tijdens de workshop ´Schilderen‘˜. Tijdens de schilderworkshop wordt er teruggegrepen op de thematiek uit het ochtendprogramma.

In de zakelijke workshop ´Onderhandelen‘˜ maken de deelnemers kennis met verschillende onderhandelingsstijlen, ontdekken ze hun eigen kracht in onderhandelen en weten ze hoe hun zwakte te vermijden. Deze workshop is een goede combinatie met het Pink Pepper spel ´Deal or no Deal‘˜ waar ieder team een onderhandelingsopdracht meekrijgt.

In een brainstormsessie leert de facilitator de deelnemers handige brainstormtechnieken en de groep gaat nadenken over oplossingen voor een concreet organisatievraagstuk. In de tweede workshop ´Theatersport‘˜ gaan de collega‘˜s als een soort lama‘˜s alle ideeën van de eerste workshop uitbeelden. 100% lol gegarandeerd.

Wil je meer weten over ons aanbod, neem dan contact op met Pink Pepper via [email protected] of [email protected]