Aan de Bouwerij 65 in Amstelveen start een BUSIOP Full-Servicekantoor. Hedenmorgen tekende BUSIOP Nederland hiervoor de licentie. De derde in 2008 en de zevende sinds de start van de werving in 2007. Kantoorhouder is de Renà© van Steen, al jaren actief als ondernemer in de Film-industrie. Hij zal BUSIOP in Amstelveen tot een succes maken. De verwachting is dat begin 2009 de vestiging volledig operationeel zal zijn, maar reeds nu kunnen Zelfstandigen zich aansluiten.

Naast Amstelveen zijn er o.a. ook vestigingen in Veenendaal, Haarlem, Almere en Zwolle. BUSIOP is een unieke franchiseformule met Full-Servicekantoren voor zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp´ers) en kleinere ondernemingen. Deze Zelfstandig Specialisten maken gebruik van professionele en betaalbare kantoorruimte, krijgen training en begeleiding op het gebied van ondernemerschap en commerciële activiteiten. Zij richten zich op hun core-business en de Kantoorhouder zorgt voor alle zaken er omheen. In deze franchiseformule werken de (eenmans-)bedrijven professioneel zelfstandig, maar niet alleen.

Ondersteund ondernemen
Directeur Gerard van den Heuvel van BUSIOP Nederland is niet voor niets met deze bewezen franchiseformule gestart. à¢â‚¬Å“Er werken in Nederland ruim 125.000 zelfstandigen in de dienstverlenende sector en veel van deze zzp´ers houden kantoor op een zolder of in de garage. Vaak zijn dat enthousiaste ondernemers die vaktechnisch zeer veel kennis hebben, maar op het gebied van ondernemerschap minder bedreven zijn.à¢â‚¬ Hij constateerde ook dat van de bedrijven die zich jaarlijks inschrijven bij de Kamer van Koophandel een zeer groot deel binnen 12 maanden alweer stopt als ondernemer. à¢â‚¬Å“Onder zzp´ers is dus grote behoefte aan passende, betaalbare en professionele kantoorruimte, gekoppeld aan een stuk commerciële en strategische ondersteuning en begeleiding. BUSIOP regelt alles waardoor er een win-win situatie ontstaat. Ook voor de Kantoorhouders.à¢â‚¬ Dit zijn mensen met managementervaring die op deze manier een eigen onderneming kunnen beginnen met zeer gemotiveerde specialisten. Maar ook voor mkb-bedrijven zonder eigen stafafdeling, die op diverse terreinen een specialist nodig hebben. Bijvoorbeeld marketing, communicatie, ICT, administratie, juridisch en meer. Bij het BUSIOP Full-Servicekantoor zijn de professionele diensten op à©à©n plek te verkrijgen.

Informatie
Het Full-Servicekantoor in Amstelveen, is al operationeel en krijgt op heel korte termijn de BUSIOP huisstijl. Meer informatie over BUSIOP Amstelveen, bij Renà© van Steen op
[email protected] , en op 06 54 39 50 77. Meer informatie over BUSIOP Nederland, bij Gerard van den Heuvel op [email protected] of via 026 354 32 10. www.busiop.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular