Op 12 december wordt op initiatief van Elsevier Congressen voor de eerste maal een beurs georganiseerd speciaal voor ZZP´ers in zakelijke- en financiële dienstverlening. BUSIOP Nederland zal deze dag met een stand en uitgebreid team aanwezig zijn om de bezoekers te informeren over de unieke kansen die het BUSIOP Full-Servicekantoor biedt. De ZZP BusineZZ day2008 wordt georganiseerd in het WTC gebouw te Rotterdam.

Via de website www.busiop.nl kunnen geïnteresseerde een kortingkaart downloaden

De verwachting is dat tussen de 300 en 500 bezoekers de beurs zullen gaan bezoeken, dit betreft zowel personen die zich oriënteren op het ondernemersschap als reeds gestarte ondernemers in zakelijke- en financiële dienstverlening. Op de beurs zullen met name standhouders aanwezig zijn welke zich hebben gespecialiseerd in het leveren van diensten of goederen aan ZZP´ers. Tevens zullen er gedurende de dag diverse workshops worden georganiseerd om op een proactieve wijze de aanwezigen te informeren. BUSIOP is aanwezig op de beurs om de unieke Full-Servicekantoor formule aan ZZPers in de zakelijke dienstverlening te presenteren.

Sinds 2007 is BUSIOP Nederland, een unieke franchiseformule aan het uitrollen. De kern van de formule bestaat uit de opzet van een reeks Full-Servicekantoren, bedoeld voor zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp´ers) en kleinere ondernemingen. Het blijkt dat BUSIOP voor kantoorhouders (personen met management ervaring) en zeer goed alternatief biedt om een onderneming te starten. Met name à¢â‚¬à…“Management Buy In kandidaten (MBI) kunnen zich goed vinden in het starten van een BUSIOP Full-Servicekantoor in plaats van een bestaande onderneming over te nemen.

De kracht van de formule zit voor de Zelfstandig Specialisten in professionele en betaalbare kantoorruimte. Hierbij ontvangen de Zelfstandig Specialisten ook training en begeleiding inzake ondernemerschap en commerciële activiteiten. Daarnaast hebben ze de voordelen van een gezamenlijk klantennetwerk en de synergie van het ondernemen in teamverband. De doelstelling is dat de Zelfstandige zich bezig kan houden met de core business waarin deze goed is en de passie vandaan haalt, en dat de overige zaken worden volledig verzorgt.

à¢â‚¬à…“Veel zzp´ers houden kantoor op een zolder of in de garage, zegt Gerard van den Heuvel. à¢â‚¬à…“Vaak zijn dat enthousiaste ondernemers die vaktechnisch zeer veel kennis hebben, maar op het gebied van ondernemerschap minder bedreven zijn. Het is niet voor niets dat van de bedrijven welke zich jaarlijks inschrijven bij de kamer van koophandel een zeer groot gedeelte al binnen 12 maanden weer stopt als ondernemer. Onder die zzp´ers bestaat daarom grote behoefte aan passende, betaalbare en professionele kantoorruimte, gekoppeld aan een stuk commerciële en strategische ondersteuning en begeleiding. Bij BUSIOP is alles geregeld waardoor er een win-win situatie ontstaat

In Nederland zijn meer dan 125.000 zelfstandigen werkzaam in de dienstverlenende sector en dit aantal is snel groeiend. Al deze kleine bedrijven hebben hun eigen vaste lasten en verplichtingen. Voor BUSIOP was dit de reden voor de ontwikkeling van deze succesvolle franchiseformule, waarbij (eenmans)bedrijven samenwerken, met behoud van zelfstandigheid. Professioneel zelfstandig maar niet alleen.

Meer informatie:

BUSIOP Nederland

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

+31 (0) 26 354 32 10

+31 (0) 6 21 80 35 31

email: [email protected]

www.BUSIOP.nl