Na het doorlopen van de strenge toelatingsprocedure heeft BUSIOP Nederland afgelopen week de toezegging ontvangen van de Nederlandse Franchise Vereniging dat vanaf 1 januari 2008 het aspirantlidmaatschap wordt toegekend.
De Nederlandse Franchise Vereniging, is de vereniging die de belangen behartigt direct en indirect van franchisenemers en franchisegevers in Nederland, eveneens met als voornaamste doelstelling het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Voor de toelating als Aspirantlid, is BUSIOP onder ander beoordeeld op de volgende gebieden:-          Evenredige verdeling van rechten en plichten in de franchiseovereenkomst;-          Bescherming en registratie van de merken en systemen;-          Onderschrijving van de Europese erecode inzake franchising;-          Financiële toetsing en zekerheid van de franchisegever.  BUSIOP Nederland is blij met en trots op het verkrijgen van het aspirant lidmaatschap. Dit is een erkenning voor de inspanningen en investering welke door het “team”van BUSIOP in het laatste jaar zijn uitgevoerd. De volgende stap is het verkrijgen van het volwaardige lidmaatschap, maar hiervoor dient BUSIOP Nederland minimaal 2 jaar actief te zijn als franchiseorganisatie. 

BUSIOP Nederland verwacht dat het lidmaatschap de groei en kwaliteit van de organisatie verder zal bevorderen.

 BUSIOP Nederland is een unieke maar bewezen franchiseformule - welke ondernemen dynamiek geeft en succeskansen optimaliseert -. De kern van de formule bestaat uit de opzet van een reeks Full-Servicekantoren, bedoeld voor zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp’ers) en kleinere ondernemingen. De kracht van de formule zit voor de Zelfstandig Specialisten in professionele en betaalbare kantoorruimte. Hierbij ontvangen de Zelfstandig Specialisten ook training en begeleiding inzake ondernemerschap en commerciële activiteiten. Daarnaast hebben ze de voordelen van een gezamenlijk klantennetwerk en de synergie van het ondernemen in teamverband. De doelstelling is ook dat de Zelfstandige zich bezig kan houden met zijn core business waarin hij/zij goed is en zijn/haar passie vandaan haalt, de overige zaken worden volledig voor hem/haar verzorgt. In Nederland zijn er meer dan 100.000 zelfstandigen werkzaam in de dienstverlenende sector. Al deze kleine bedrijven hebben hun eigen vaste lasten en verplichtingen. Voor BUSIOP reden voor het ontwikkelen van een franchiseformule, waarbij deze (eenmans)bedrijven samenwerken, met behoud van zelfstandigheid.

 

 Over Gerard van den HeuvelDe BUSIOP-formule is ontwikkeld door Gerard van den Heuvel, een financieel-economisch expert, met ruim tien jaar ervaring in franchise dienstverlening. Van 2002-2006 was hij franchisegever in Nederland van een internationale makelaarsorganisatie. In deze periode groeide deze organisatie van 25 kantoren met circa 100 geassocieerden tot een organisatie van bijna 100 kantoren met meer dan 500 geassocieerden. Meer informatie:BUSIOP NederlandNieuwe Stationsstraat 106811 KS Arnhem+31 (0) 26 354 32 10+31 (0) 6 21 80 35 31email: [email protected]www.BUSIOP.nl