Op 15 en 16 november 2008 wordt op initiatief van ZZP Nederland voor de eerste maal een beurs georganiseerd speciaal voor ZZP´ers. BUSIOP Nederland zal deze dagen ter ondersteuning van haar franchisenemers met een uitgebreide stand aanwezig zijn om de bezoekers de voordelen van het Full-Servicekantoor te tonen. De Nationale ZZP Infodagen worden georganiseerd in het Van der Valk hotel nabij Schiphol langs de A4.

De verwachting is dat circa 15.000 bezoekers de beurs zullen gaan bezoeken. Dit betreft zowel personen die zich oriënteren op het ondernemersschap als reeds gestarte ondernemers. Op de beurs zullen met name standhouders aanwezig zijn welke zich hebben gespecialiseerd in het leveren van diensten of goederen aan ZZP´ers. BUSIOP is aanwezig op de beurs om de unieke Full-Servicekantoor formule aan ZZPà¢â‚¬ers in de zakelijke dienstverlening te presenteren.

Sinds 2007 is BUSIOP Nederland een unieke franchiseformule aan het uitrollen. De kern van de formule bestaat uit de opzet van een reeks Full-Servicekantoren, bedoeld voor zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp´ers) en kleinere ondernemingen. Het blijkt dat BUSIOP voor Kantoorhouders (personen met management ervaring) en zeer goed alternatief biedt om een onderneming te starten. Met name à¢â‚¬Å“Management Buy Inà¢â‚¬ kandidaten (MBI) kunnen zich goed vinden in het starten van een BUSIOP Full-Servicekantoor in plaats van een bestaande onderneming over te nemen.

De kracht van de formule zit voor de Zelfstandig Specialisten in professionele en betaalbare kantoorruimte. Hierbij ontvangen de Zelfstandig Specialisten ook training en begeleiding inzake ondernemerschap en commerciële activiteiten. Daarnaast hebben ze de voordelen van een gezamenlijk klantennetwerk en de synergie van het ondernemen in teamverband. De doelstelling is dat de Zelfstandige zich bezig kan houden met de core business waarin deze goed is en de passie vandaan haalt, de overige zaken worden volledig verzorgt.

à¢â‚¬Å“Veel zzp´ers houden kantoor op een zolder of in de garageà¢â‚¬, zegt Gerard van den Heuvel. à¢â‚¬Å“Vaak zijn dat enthousiaste ondernemers die vaktechnisch zeer veel kennis hebben, maar op het gebied van ondernemerschap minder bedreven zijn. Het is niet voor niets dat van de bedrijven welke zich jaarlijks inschrijven bij de kamer van koophandel een zeer groot gedeelte al binnen 12 maanden weer stopt als ondernemer. Onder die zzp´ers bestaat daarom grote behoefte aan passende, betaalbare en professionele kantoorruimte, gekoppeld aan een stuk commerciële en strategische ondersteuning en begeleiding. Bij BUSIOP is alles geregeld waardoor er een win-win situatie ontstaatà¢â‚¬.

In Nederland zijn meer dan 100.000 zelfstandigen werkzaam in de dienstverlenende sector en dit aantal is snel groeiend. Al deze kleine bedrijven hebben hun eigen vaste lasten en verplichtingen. Voor BUSIOP reden voor het ontwikkelen van een franchiseformule, waarbij deze (eenmans)bedrijven samenwerken, met behoud van zelfstandigheid. Professioneel zelfstandig maar niet alleen.

BUSIOP heeft in Nederland meerdere Full-Servicekantoren en is op zoek naar geschikte Kantoorhouders voor diverse locaties in Nederland.

Meer informatie:

BUSIOP Nederland

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

+31 (0) 26 354 32 10

+31 (0) 6 21 80 35 31

email: [email protected]

www.BUSIOP.nl