(Persbericht) BuyOnline heeft zich de afgelopen jaren intensief gericht op het optimaal stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van kwaliteit in advies en dienstverlening. Met het binnenhalen van het ISO 9001:2008 certificaat wordt deze inzet onderstreept. Laurent van der Palm (General Manager BuyOnline). à¢â‚¬Å“Het behalen van dit certificaat komt voor ons op een uitstekend moment. We zijn net verhuisd naar een nieuw kantoor. Wat is er dan mooier dan het direct kunnen inzetten van dit kwaliteitssysteem.à¢â‚¬

Communicatie met klant staat centraal
ISO 9001:2008 is voor BuyOnline (www.buyonline.nl) in de eerste plaats een aanvulling op de bestaande manier van werken. Het systeem is voor de accountmanagers van BuyOnline een instrument om het totale traject van een eerste analyse, advies, offertes, levering en after-sales feilloos en zo efficiënt mogelijk te doorlopen. Centraal in dat proces staat de communicatie met de klant. Bijvoorbeeld door het tijdig signaleren van vragen of problemen. Aanvullend daarop is de interne communicatie volledig afgestemd op het stellen van doelen en het meten van prestaties. Uitgangspunt daarbij is dat die zaken worden aangepakt, die de klant belangrijk vindt. In die zin is de aanpak van BuyOnline onveranderd en net als de afgelopen jaren volledig toegespitst op de belangen en de wensen van haar klanten.

BuyOnline: wij denken & doen IT
BuyOnline, gevestigd in Amsterdam, is een toegewijde en toonaangevende leverancier van IT-producten voor de grootzakelijke markt en (semi)overheden. BuyOnline weet kennis van zaken te combineren met uitstekende service en een persoonlijke aanpak. Deskundige en ervaren specialisten staan aan de basis van de BuyOnline-werkwijze. BuyOnline is ervan overtuigd dat persoonlijk contact op locatie bijdraagt aan de totstandkoming van de beste oplossingen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular