Op 30 juni 2007 ligt de collectie van By Gordon Jewels eindelijk in de winkels van zo’n 70 juweliers in Nederland. Gordon zal op die dag enkele winkels aandoen om persoonlijk de sieraden te showen aan de consument.  Rond het middaguur zal hij juweliers in Almere, Diemen en Haarlem bezoeken voor een meet & greet actie met de eerste kopers en zal hij de verpakking van de juwelen signeren met een persoonlijke boodschap.

Afgelopen maanden hebben Gordon en ontwerper Mark Bos al hun energie gestopt in de ontwerpen en de distributie van de collectie sieraden van By Gordon.

Al tijdens de introductie op de Miljonairsbeurs in december 2006 bleek hoe enthousiast het publiek was over de collectie, en op de Voorjaarsbeurs in maart 2007 bevestigden de juweliers dit enthousiasme door volop orders te schrijven.

 

Gordon en Mark Bos geven aan dat het geen specifieke mannencollectie is, ook vrouwen kunnen de verschillende modellen uitstekend dragen. Gordon: ‘Wij hebben bij het ontwerpen van de collectie goed gekeken wat draagbaar is voor zowel mannen als vrouwen, en we volgen de trends van deze zomer door goud en zilver te combineren en te werken met grote schakels’.

 

De ontwerpen van By Gordon Jewels ontstaan door brainstormsessies waarbij Gordon en Mark Bos beide creatieve input geven. Gezamenlijk spuien ze ideeën, maken ze schetsen en bepalen ze de materialen. Ze gebruiken vaak bekende symbolen in hun ontwerpen, zoals de drie kruizen uit het wapen van Amsterdam, kroontjes en vliegenierstekens. De By Gordon Jewels zijn van zilver, goud of zelfs platina, en zijn al dan niet gecombineerd met leer, zirkonia’s of diamanten. De klant kan zijn eigen juweel samenstellen door verschillende schakels te combineren. De collectie zal tweemaal per jaar uitgebreid worden met nieuwe modellen en wordt geleverd in zeer luxe verpakkingen.

 

 Voor de juiste tijden en namen van de juweliers voor het bezoek op 30 juni en voor meer informatie en verkoopadressen kan men kijken op www.bygordonjewels.nl

bron:Mark Bos