(Persbericht) Heerlen, 8 februari 2011 - Cadac Group, lid van het Microsoft Partner Network en ontwikkelaar van Cadac Organice, een op SharePoint gebaseerde Engineering Document Management oplossing, heeft met succes haar Microsoft Partner Network lidmaatschap verlengt.

Cadac Group heeft haar MPN lidmaatschap verlengt met de volgende competenties:
à¢â‚¬¢ Gold Independent Software Vendor (ISV)
à¢â‚¬¢ Gold Content Management
à¢â‚¬¢ Silver Portals and Collaboration
à¢â‚¬¢ Silver Learning

Cadac Organice, onderdeel van Cadac Group, is een onafhankelijke software ontwikkelaar (ISV) en ontwikkelt de Cadac Organice Product Suite: een oplossing op Microsoft SharePoint voor engineering documentbeheer en documentdistributie. De gouden competenties voor ISV en Content Management en de zilveren competentie voor Portals and Collaboration getuigen van een gedegen technische en bedrijfskundige kennis bij Cadac Organice op het gebied van Enterprise Content Management en Collaboration met Microsoft SharePoint. Hiermee is Cadac Organice in staat unieke vaardigheden in te zetten voor haar (potentiële) klanten in de bouw en engineering en bij het ondersteunen van hun IT oplossingen op basis van Microsoft technologieën.

[email protected], eveneens onderdeel van Cadac Group, is een Microsoft Partner voor Learning Solutions. [email protected] onderscheidt zich als Microsoft gecertificeerd trainingcenter van andere trainingsinstituten door een duidelijke focus op Microsoft SharePoint trainingen. De ruime kennis en ervaring op het gebied van SharePoint implementaties wordt door [email protected] gebruikt om haar trainingen te verrijken met praktijkvoorbeelden. Hiermee sluiten haar trainingen zeer goed aan op de belevingswereld van cursisten en aan de praktijk. Met de zilveren competentie voor Learning laat [email protected] zien dat zij een ervaren trainingsinstituut is voor Microsoft technologieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group
Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, lid van het Microsoft Partner Network met gold en silver competencies en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.