Persbericht

Heerlen, 7 februari 2012 - Cadac Group heeft met succes haar Microsoft Partner Network lidmaatschap verlengt met Gold en Silver competencies. De competenties getuigen van een gedegen technische en bedrijfskundige kennis bij Cadac Group op het gebied van Content Management, Collaboration, Web Development en Learning solutions.

Cadac Group heeft haar MPN lidmaatschap verlengt met de volgende competenties:

  • Gold Independent Software Vendor (ISV)
  • Gold Content Management
  • Silver Portals and Collaboration
  • Silver Web Development
  • Silver Learning

Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast is Cadac Group een Independent Software Vendor en ontwikkelt zelfstandig on-premise en cloud-gebaseerde oplossingen en applicaties op Microsoft SharePoint en Windows Azure. De Cadac Organice Product Suite is een oplossing op Microsoft SharePoint voor Engineering Documentbeheer en -Controle. Het wordt wereldwijd succesvol geïmplementeerd bij projectgeoriënteerde bedrijven in de olie- en gasindustrie, mijnbouw en metaal, procesindustrie en energie, machine- en apparatenbouw, B&U en GWW. TheModus 2012 is een cloud-gebaseerde oplossing voor Building Information Modeling (BIM) en is volledig gebaseerd op het Windows Azure platform. Het wordt succesvol ingezet door bedrijven in de bouwsector.

[email protected], onderdeel van Cadac Group, is een Microsoft Partner voor Learning Solutions. [email protected] onderscheidt zich als Microsoft gecertificeerd trainingcenter van andere trainingsinstituten door een duidelijke focus op Microsoft SharePoint trainingen. De ruime kennis en ervaring op het gebied van SharePoint implementaties wordt door [email protected] gebruikt om haar trainingen te verrijken met praktijkvoorbeelden. Hiermee sluiten haar trainingen zeer goed aan op de belevingswereld van cursisten en aan de praktijk. Met de zilveren competentie voor Learning laat [email protected] zien dat zij een ervaren trainingsinstituut is voor Microsoft technologieën. 

De gouden competenties voor ISV en Content Management en de zilveren competentie voor Portals and Collaboration, Web Development en Learning getuigen van een gedegen technische en bedrijfskundige kennis bij Cadac Group. Hiermee is Cadac Group in staat unieke vaardigheden in te zetten voor haar (potentiële) klanten in de bouw en engineering en bij het ondersteunen van hun IT oplossingen op basis van Microsoft technologieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice

Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group

Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde  organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, Microsoft Gold Certified Partner en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform