(Persbericht) Heerlen 28 oktober 2011 Cadac Organice BV, Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van de Cadac Organice Product Suite, biedt haar klanten volledige flexibiliteit met haar oplossing voor engineering documentbeheer en controle op basis van Microsoft SharePoint in de Cloud. De Cloud Solution biedt volledige flexibiliteit ten aanzien van het type gebruik, klanteisen en grootte van de omgeving.

De Cadac Organice Cloud Solution biedt bedrijven de mogelijkheid engineering documenten te beheren in een gehoste SharePoint omgeving. In vergelijking met andere gehoste oplossingen biedt het volledige flexibiliteit ten aanzien van het type gebruik. Klanten kunnen de Cloud Solution niet alleen inzetten voor project documentbeheer, maar ook voor intern documentbeheer en asset information management. Zowel voor het beheren van projectinformatie als voor documenten (CAD, Office en Email) van vestigingen, afdelingen, disciplines, fabrieken en installaties kan de Cloud Solution geconfigureerd worden volgens klanteisen. Het stelt bedrijven zelfs in staat meerdere sites in hun gehoste omgeving op te zetten voor zowel intern, project als ook asset documentbeheer.

Omdat documentbeheer de primaire bedrijfsprocessen ondersteunt, zijn de specifieke eisen en wensen van alle bedrijven anders. In tegenstelling to vele SaaS producten werkt de Cadac Organice Cloud Solution niet volgens à¢â‚¬Å“one-size-fits-allà¢â‚¬. Het kan geconfigureerd worden volgens klantspecifieke wensen. Het biedt best practice site templates die als vertrekpunt kunnen dienen voor verdere configuratie. Deze SharePoint site templates zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en de beste praktijkvoorbeelden uit verschillende marktsegmenten, waaronder bouw en engineering, olie & gas en mijnbouw.

De Cadac Organice Cloud Solution biedt een gehoste omgeving met de flexibiliteit om à©à©n of meerdere sites op te zetten voor elke gewenste type documentbeheer. In tegenstelling tot andere oplossingen is het niet nodig voor een andere behoefte een nieuwe omgeving af te nemen. Bedrijven kunnen een kleine, medium of grote omgeving afnemen, waarin zij à©à©n of meerdere sites kunnen opzetten voor hun documentbeheersbehoefte. Wanneer na verloop van tijd een grotere of kleinere omgeving benodigd is, kan men eenvoudig opschalen of neerschalen. Dit biedt elke organisatie volledige flexibiliteit.

Cadac Organice Cloud Solution is beschikbaar voor klanten sinds 1 september 2011 en wordt inmiddels succesvol ingezet door bedrijven als Royal Haskoning, VolkerInfra, FMC Technologies en Weatherford.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.