(Persbericht) Heerlen, 15 februari 2011 - Cadac Organice BNL, distributeur van Cadac Organice , een op SharePoint gebaseerde oplossing voor Engineering Documentbeheer en Documentdistributie, is een samenwerking aangegaan met Bakker & Spees voor het distribueren van documenten via de VISI-systematiek.

Het bouwproces wordt gekenmerkt door grote stromen documenten tussen alle betrokken partijen. Het bewaken van de distributie van de documenten, en daarbij ook de communicatie over deze documenten, is een belangrijke factor voor het succes van een project. Om documentdistributie en de communicatie hierover te stroomlijnen is VISI ontwikkeld. VISI is een door de Nederlandse bouwsector geaccepteerd afsprakenstelsel voor de digitale uitwisseling van formele communicatie. Zo heeft opdrachtgever ProRail sinds 4 januari 2011 als eerste VISI verplicht gesteld in al haar contracten.

Voor de ondersteuning van VISI bij documentdistributie is Cadac Organice BNL een samenwerking met Bakker & Spees aangegaan. Bakker & Spees heeft al vele jaren ervaring met VISI en ondersteunt met haar VISI applicatie al meer dan duizend projecten. Cadac Organice BNL en Bakker & Spees hebben een integratie ontwikkeld waarmee documenten die worden beheerd door Cadac Organice met de VISI applicatie van Bakker & Spees formeel kunnen worden gedistribueerd. Zo kunnen gebruikers die aan VISI berichtenstromen deelnemen eenvoudig documenten via drag & drop aan VISI berichten toevoegen. Het werkproces om documenten volgens de VISI-systematiek te distribueren wordt hiermee sterk vereenvoudigd doordat het aantal noodzakelijke handelingen wordt verminderd.

Door de integratie van Cadac Organice en B&S VISI kunnen organisaties die hun documenten beheren met Microsoft SharePoint en Cadac Organice eenvoudig voldoen aan de eisen van opdrachtgevers om formeel te communiceren via de VISI-systematiek. Meer hierover is te lezen in onze case study over documentdistributie en VISI:

http://www.organice.com/nl/oplossingen/Pages/visi.aspx

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt projectgeoriënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group
Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, lid van het Microsoft Partner Network met gold en silver competencies en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.