Persbericht

Heerlen, 28 februari 2012 - Cadac Organice, Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van de Cadac Organice Suite (op SharePoint gebaseerd Engineering Documentbeheer en -Controle), heeft een vernieuwde case study uitgebracht over CAD tekeningbeheer in SharePoint.

CAD tekeningen worden gemaakt door CAD Engineers, maar worden gebruikt door anderen zoals werkvoorbereiders, bouwvakkers, productie medewerkers, projectleiders en -partners. Het is daarom belangrijk dat interne disciplines en externe partners eenvoudig toegang hebben tot CAD tekeningen en deze makkelijk kunnen inzien. Maar hoe geef je gebruikers toegang tot CAD tekeningen? Hoe kunnen gebruikers CAD tekeningen openen en inzien zonder dat zij hiervoor de bijbehorende CAD applicatie hebben? Hoe zorg je ervoor dat gebruikers CAD tekeningen pas kunnen inzien als ze zijn vrijgegeven? En hoe voorkom je dat gebruikers CAD tekeningen (ongeoorloofd) wijzigen?

CAD tekeningen moeten niet alleen beheerd worden binnen de engineeringsafdeling, maar moeten via een beheerssysteem ook op een makkelijke en eenvoudige manier toegankelijk gesteld worden voor de gehele organisatie, inclusief eventuele externe partners en toeleveranciers.

Cadac Organice heeft een vernieuwde case study uitgebracht over CAD tekeningbeheer, waarin zij ingaat op de uitdagingen die bedrijven ondervinden als zij hun CAD tekeningen willen ontsluiten voor de interne en externe (project)organisatie. De case study beschrijft hoe een oplossing gebaseerd op Microsoft SharePoint projectgeoriënteerde engineering bedrijven helpt hun CAD tekeningen te beheren en deze eenvoudig beschikbaar te maken voor projectteams. Het beschrijft hoe bedrijven met een basisbehoefte aan CAD tekeningen in bewerking en vrijgegeven tekeningen volledig kunnen beheren in SharePoint, en hoe bedrijven met een PDM systeem vrijgegeven CAD tekeningen kunnen publiceren naar SharePoint voor delen en samenwerken.

De case study over CAD tekeningbeheer is te downloaden van www.organice.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice

Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group

Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde  organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, Microsoft Partner met gold en silver competencies en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular