Persbericht

Heerlen, 24 januari 2012 - Cadac Organice BV, een Microsoft Gold ISV Partner, is in 2011 verder uitgegroeid tot een internationale leverancier van oplossingen voor Engineering Documentbeheer en Controle op basis van Microsoft SharePoint. Wereldwijd werd de organisatie uitgebreid en werd de Cadac Organice Solution Suite bij tal van nieuwe klanten geïmplementeerd.

 

Ondanks de economische en financiële crisis bleven bedrijven in de bouw en engineering ook in 2011 investeren in het verbeteren van bedrijfsprocessen en het verhogen van efficiëntie en productiviteit. Inmiddels is Microsoft SharePoint volledig geaccepteerd als stabiel en flexibel platform voor Enterprise Content Management en Project Collaboration. Met de toevoeging van Cadac Organice, die SharePoint verrijkt met functionaliteit voor engineering documentbeheer en -controle, biedt het een oplossing die volledig aansluit op de wensen en eisen van deze marktsegmenten. Door de introductie van de Cadac Organice Cloud Solution is deze oplossing niet alleen on-premise beschikbaar, maar ook als een flexibele gehoste oplossing.

 

De Cadac Organice Cloud Solution werd in September 2011 geïntroduceerd en werd direct door een aantal vooraanstaande internationale bedrijven ingezet voor engineering projecten. Klanten die de Cloud Solution inzetten zijn ondermeer FMC Technologies, Weatherford International, Royal Haskoning, Volker Infra en Food Center Amsterdam (Gemeente Amsterdam). Al deze bedrijven kozen voor een flexibele projectomgeving voor de samenwerking met hun partners, zonder dat dit de interne IT organisatie of infrastructuur belast.

 

Wereldwijd zag Cadac Organice BV een verdere groei van het aantal klanten en verkochte licenties. De nieuwe klanten zijn actief in verschillende marktsegmenten, waaronder de olie- en gasindustrie, de mijnbouw, de chemie, de bouw, infrastructuur en engineering, en de energiesector. Onder de nieuwe klanten bevinden zich gerenormeerde namen zoals Maersk Oil & Gas, FMC Technologies, Weatherford International, Newcrest Mining, Visser & Smit Hanab en Mourik.

 

In 2011 heeft Cadac Organice BV haar internationale activiteiten verder uigebreid met een nieuwe vestiging in Frankfurt, Duitsland. In Europa versterkte zij zich met Gert Jan de Kieviet, voormalig CEO van Sword CTspace, en in de VS met David Parry, voormalig oprichter en CTO van McLaren Software.  

 

Jan Baggen, CEO Cadac Group: à¢â‚¬Å“Wij zijn trots dat, ondanks een in globale zin turbulent jaar, 2011 voor Cadac Group het beste jaar was in haar 25-jarig bestaan. Met een omzet van 29 mln Euro (5% groei) en een netto winst van 3 mln Euro  (25% groei) is Cadac Group een van de meest succesvolle ondernemingen in haar industrie.à¢â‚¬

 

De definitieve resultaten over 2011 van Cadac Group, waar Cadac Organice onderdeel van uitmaakt, worden in het tweede kwartaal van 2012 verwacht na goedkeuring door de Raad van Commisarissen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice

Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular