(Persbericht) Heerlen 24 februari 2011 Cadac Organice, lid van het Microsoft Partner Network en ontwikkelaar van Cadac Organice, een op SharePoint gebaseerde engineering document management oplossing, introduceert een update van de gehele Cadac Organice product suite.

De geà¼pdate product suite bevat:

à¢â‚¬¢ Cadac Organice Explorer 2010 R2
à¢â‚¬¢ Cadac Organice Transmit 2010 R2
à¢â‚¬¢ Cadac Organice Workbox 2010 R2
à¢â‚¬¢ Cadac Organice Publish 2011
à¢â‚¬¢ Cadac Organice Scan 2011

Cadac Organice Explorer is een smart client voor Microsoft SharePoint en verrijkt SharePoint met functionaliteit voor engineering documentbeheer. Release 2010 R2 brengt substantiële performance verbeteringen voor bulk-handelingen op documenten in SharePoint, zoals importeren, check in, check uit, en metadata veranderingen. Verder zijn de zoekmogelijkheden uitgebreid met een functie die gebruikers in staat stelt een full text search te doen over de document-grid van een SharePoint bibliotheek, waarbij de zoekwoorden in de tekst gehighlight worden.

Cadac Organice Transmit is een oplossing voor transmittal management in SharePoint. In release 2010 R2 is de transmittal-definitie wizard uitgebreid met een preview en kunnen gebruikers aangeven welke bibliotheken meegenomen worden in de package query. Daarnaast bevatten transmittaken nu zowel een datumveld waarop de taak door de ontvanger is volbracht, als een datumveld waarop de response door de verzender is verwerkt.

De volledige product suite, inclusief Cadac Organice Workbox 2010 R2 (een oplossing voor workflow management in SharePoint), Cadac Organice Publish 2011 (een oplossing voor het publiceren en converteren van SharePoint documenten), Cadac Organice Scan (een oplossing voor het scannen en indexeren van documenten naar SharePoint) en de Cadac Organice server solutions, waaronder de Site Provisioning Tool en de Document Numbering Tool, ondersteunen nu SharePoint 2010 (Foundation en Server) en Microsoft Office 2010 (32-bits).

De geà¼pdate Cadac Organice product suite is beschikbaar vanaf 24 februari 2011.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.