(Persbericht) Heerlen, 1 november 2010 Cadac Organice BV, Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van Cadac Organice (een op SharePoint gebaseerde oplossing voor engineering documentbeheer), introduceert Cadac Organice Gatekeeper. Cadac Organice Gatekeeper helpt bedrijven ontwerpstandaarden te definiëren en af te dwingen op AutoCAD tekeningen en levert flinke tijdsbesparing op in het ontwerpproces en bij de controle van tekeningen.

Cadac Organice Gatekeeper ondersteunt bedrijven bij het definiëren en automatisch afdwingen van ontwerpstandaarden, waarmee de kwaliteit van CAD tekeningen wordt bewaakt. Met Cadac Organice Gatekeeper definieert u ontwerpstandaarden en slaat deze op in een Gatekeeper Standards File (.GSF). Deze Gatekeeper Standards File kunt u vervolgens makkelijk distribueren naar interne CAD tekenaars en externe ontwerppartners, zodat ze deze standaarden vervolgens kunnen toepassen op hun tekenwerk.

Wanneer CAD tekenaars klaar zijn met hun tekenwerk, kunnen zij Gatekeeper gebruiken om de tekeningen te controleren op de standaarden. Documentbeheerders kunnen Gatekeeper gebruiken om aangeleverde tekeningen te controleren. Wanneer tekeningen worden gecontroleerd genereert Gatekeeper een gedetailleerd rapport over welke tekeningen wel en niet voldoen aan de standaarden.

Gatekeeper werkt zonder AutoCAD en is een standalone applicatie. Het bestaat uit een runtime versie en een volledige versie. De volledige versie is gelicenseerd en kan worden gebruikt door bedrijven en opdrachtgevers om standaarden te definiëren en te distribueren en CAD tekeningen te controleren op deze standaarden. De gratis runtime versie kan worden gebruikt door CAD tekenaars en externe ontwerppartners om Gatekeeper Standards Files te lezen en tekeningen te controleren op de standaarden alvorens ze aan te leveren.

Cadac Organice Gatekeeper is gebaseerd op Autodesk‘˜s RealDWG en kan CAD tekeningen in Autodesks DWG formaat controleren op ontwerpstandaarden.

Cadac Organice Gatekeeper levert substantiële besparingen in tijd en inspanning in het ontwerpproces en bij de controle van tekeningen en voorkomt fouten als gevolg van misverstanden en foutieve interpretatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group
Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, Microsoft Gold Certified Partner en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.