(Persbericht) Heerlen 4 november 2010 Cadac Organice BV, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van Cadac Organice, een op SharePoint gebaseerde engineering document management oplossing, introduceert Cadac Organice Transmit 2010. Deze nieuwe versie verbetert de documentdistributie in SharePoint nog verder en biedt geavanceerde functionaliteit voor het beheren van verzendopdrachten.

Cadac Organice Transmit is een oplossing voor documentdistributie en het beheren van verzendopdrachten in SharePoint. Het ondersteunt projectgeoriënteerde engineering bedrijven in het efficiënt verzenden van meerdere documenten naar meerdere ontvangers tegelijkertijd en biedt managementinformatie aan documentbeheerders die de verzending moeten bewaken.

Versie 2010 verbetert de documentdistributie in SharePoint nog verder en biedt geavanceerde functionaliteit voor het beheren van verzendopdrachten. Documentbeheerders worden ondersteund door intuïtieve wizards waarmee zij documentpakketten, distributielijsten en verzendopdrachten kunnen maken. Verzendbrieven worden automatisch gegenereerd voor iedere ontvanger met een overzicht van de documenten en de verzendreden. Verder kunnen er per ontvanger taken worden gedefinieerd, zoals het goedkeuren of wijzigen van documenten, en kan er voor deze taken een deadline worden gesteld.

Pakketten, distributielijsten en verzendopdrachten worden opgeslagen en beheerd in SharePoint. Als documenten of ontvangers wijzigen, dan worden de bijbehorende pakketten en distributielijsten automatisch als à¢â‚¬Å“verouderdà¢â‚¬ gemarkeerd. Documentbeheerders kunnen het pakket of de distributielijst dan actualiseren en een nieuwe versie creëren. Dit zal dan automatisch de verzendopdracht als à¢â‚¬Å“verouderdà¢â‚¬ markeren, waarna een documentbeheerder deze opnieuw kan vezenden.

Cadac Organice Transmit 2010 is ontwikkeld als een SharePoint solution en kan eenvoudig op de SharePoint server geïnstalleerd worden. De feature kan daarna eenvoudig geactiveerd worden op iedere nieuwe of bestaande SharePoint site, die functionaliteit voor documentdistributie en verzendopdrachten vereist.

Cadac Organice Transmit 2010 is beschikbaar vanaf 4 november 2010.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.