(Persbericht) Cadac Organice BV, Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van de Cadac Organice Product Suite, introduceert een uniek hybride concept van on-premise en gehost Engineering Documentbeheer en Controle op basis van Microsoft SharePoint. Dit geeft project-georiënteerde bedrijven de flexibiliteit om de juiste oplossing te implementeren voor documentbeheer en voor de samenwerking met externe partners.

De Cadac Organice Product Suite is een oplossing voor Engineering Documentbeheer en Controle op basis van Microsoft SharePoint. Sinds de introductie in 2004 gebruiken bedrijven wereldwijd in de bouw en engineering, productie- en procesindustrie, en in de nutssector de oplossing succesvol on-premise (in-huis). Om verschillende redenen zijn bedrijven echter niet altijd in staat om een on-premise SharePoint infrastructuur op te zetten en te onderhouden. Daarnaast komt het veelvuldig voor dat organisaties op zeer korte termijn een projectomgeving vereisen. Daarom heeft Cadac Organice de Cloud Solution geïntroduceerd. De Cloud Solution biedt Engineering Documentbeheer en -Controle in een gehoste SharePoint omgeving op basis van de Cadac Organice Product Suite. Deze omgeving kan direct worden ingezet zonder dat men hoeft te investeren in een eigen SharePoint infrastructuur.

Omdat zowel de on-premise als gehoste omgeving gebaseerd zijn op Microsoft SharePoint, een standaard en open platform, onstaat een uniek concept voor hybride toepassing. Dit hybride concept stelt bedrijven in staat een deel van hun documentatie en informatie on-premise te beheren en een andere deel in de cloud, terwijl men in beide omgevingen transparant en naadloos kan werken. Een voorbeeld scenario betreft het on-premise beheren van as-built informatie van gebouwen, fabrieken en installaties en het tijdelijk uploaden van project- of onderhoudsinformatie naar een gehoste omgeving, waar men kan samenwerken met externe partners. Na afronding van het project kan deze informatie weer on-premise gehaald worden om de as-built informatie te updaten.

Cadac Organice is in staat dit hybride concept te introduceren omdat zij al sinds jaar en dag haar oplossing gestandaardiseerd heeft op SharePoint. Daarnaast weet zij na 25 jaar ervaring als geen ander hoe project-georiënteerde engineering bedrijven hun documenten willen beheren en hoe zij willen samenwerken met externe partners. De functionaliteit van de Cadac Organice Product Suite is hier volledig op afgestemd en biedt nu middels on-premise, gehoste en hybride oplossingen de flexibiliteit die bedrijven nodig hebben.

De Cadac Organice Cloud Solution is beschikbaar voor klanten sinds 1 september 2011 en wordt inmiddels succesvol ingezet door bedrijven als VolkerInfra, FMC Technologies en Weatherford.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]