(Persbericht) Heerlen 31 maart 2011 Cadac Organice, lid van het Microsoft Partner Network en ontwikkelaar van Cadac Organice, een op SharePoint gebaseerde engineering document management oplossing, introduceert Cadac Organice Workbox 2010 R3. Deze nieuwe release bevat nieuwe features en functionaliteiten voor geavanceerd workflow management in Microsoft SharePoint.

Cadac Organice Workbox is een software oplossing voor workflow management in Microsoft SharePoint. Het ondersteunt project georiënteerde bedrijven in de bouw en engineering bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen met productieve SharePoint workflows. Cadac Organice Workbox 2010 R3 biedt verscheidene nieuwe features en functionaliteiten, zoals decisions, workflow launching parameters, for-each-item loop, uitgebreidere lookup filters en additionale rapporage mogelijkheden.

Met Decision kunnen workflows automatisch omgeleid worden van de ene actie naar de andere op basis van condities en rechten, zonder tussenkomst van een gebruiker. Workflow launching parameters maken het mogelijk startwaarden voor de workflow te definiëren waneer deze uitgevoerd wordt. De for-each-item loop maakt het mogelijk een aantal activiteiten uit te voeren op elk item uit een lijst die voldoen aan bepaalde criteria. Verder zijn lookup filters uitgebreid met extra opties en is rapportage uitgebreid met de mogelijkheid workflow data te exporteren naar SQL Reporting Services, Microsoft Excel of andere reporting tools om allerhande specifieke rapporten te genereren.

Cadac Organice Workbox 2010 R3 is compatible met Microsoft SharePoint 2010 Foundation en Server en is beschikbaar voor klanten vanaf 31 maart 2011.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.