Persbericht

Heerlen 12 januari 2012 Cadac Organice, Microsoft Gold ISV Partner Network en ontwikkelaar van op SharePoint gebaseerde oplossingen voor Engineering Documentbeheer en -Controle, introduceert Cadac Organice Workbox 2010 R4. Deze nieuwe release bevat nieuwe features en functionaliteiten voor geavanceerd workflow management in Microsoft SharePoint.

 

Cadac Organice Workbox is een software oplossing voor workflow management in Microsoft SharePoint. Het ondersteunt projectgeoriënteerde bedrijven in de bouw en engineering bij het automatiseren van bedrijfsprocessen met productieve workflows in SharePoint. Release 2010 R4 biedt verscheidene nieuwe features en functionaliteiten en ondersteunt workflow innovations in SharePoint 2010.

 

Door de ondersteuning van workflow innovations kunnen gebruikers nu 4 workflow types definiëren: List Workflows, Site Workflows, Reusable Workflows en Global Reusable Workflows. Met Reusable Workflows kan een en dezelfde workflow definitie voor meerdere lijsten in een site gebruikt worden. Met Global Reusable Workflows kan een en dezelfde workflow definitie voor meerdere lijsten, in meerdere sites in een site collectie gebruikt worden. Dit biedt gebruikers meer flexibiliteit in het definiëren en gebruiken van workflows in SharePoint lijsten, sites en site collecties.

 

Extended Launch Forms maken het mogelijk gegevens te exporteren naar SQL Reporting Services, Excel spreadsheets of andere reporting tools om workflows te analyseren, processen te evalueren, knelpunten te vinden en werk te stroomlijnen. Extended Loop Activity maakt het mogelijk een of meerdere taken te herhalen in een workflow. Een teller houdt bij hoevaak taken zijn uitgevoerd en toont de status van de algehele workflow. Dit is vooral handig wanneer batch procedures uitgevoerd moeten wordenop meerdere items of documenten.

 

Andere nieuwe features omvatten uitbreiding van Field Permissions met bijlages en auteursinformatie, een activiteit om nieuwe gebruikers te creëren en toe te voegen aan Active Directory, een activiteit om SOAP verzoeken te versturen aan web services, een activiteit om PowerShell scripts te draaien, en een activiteit om nieuwe items toe te voegen en direct veldwaarden in te vullen. Tevens wordt nu ook een custom End State Name in de workflowgeschiedenis getoond.

 

Cadac Organice Workbox 2010 R4 is compatible met Microsoft SharePoint 2010 Foundation en Server en is beschikbaar voor klanten vanaf januari 2012.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice

Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven.  Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform