Persbericht

Heerlen 3 april 2012 Cadac Organice, Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van op SharePoint gebaseerde oplossingen voor Engineering Documentbeheer en -Controle, ondersteunt de Brava viewer voor Microsoft SharePoint. De Brava viewer biedt geavanceerde functionaliteit en mogelijkheden voor het bekijken, vergelijken en annoteren van documenten en CAD tekeningen in Microsoft SharePoint.

Brava voor Microsoft SharePoint is een bewezen en betrouwbare viewer die wereldwijd door veel bedrijven wordt ingezet. De viewer is ontwikkeld door Informative Graphics Corporation (IGC) die al sinds de eerste release toegevoegde waarde aan SharePoint levert. Door de jaren heen heeft IGC de Brava integratie verder uitgebreid en verbeterd tot een zeer waardevolle oplossing. Brava ondersteunt het terugvinden van informatie in SharePoint door gebruikers de mogelijkheid te bieden documenten en CAD tekeningen eenvoudig te bekijken, zonder dat daarvoor de oorspronkelijke applicatie nodig is. Daarnaast ondesteunt de viewer wijzigings- en goedkeuringsprocedures met functionaliteit voor redlining, markup en annotatie.

De integratie met Brava voor SharePoint is opgenomen in build 3600 van de Cadac Organice Suite. De viewer draait centraal op de server. Het levert daardoor snelle prestaties en is zowel beschikbaar voor gebruikers die via Cadac Organice als via een internet browser met SharePoint werken. Build 3600 kent verder nog een aantal algehele prestatieverbeteringen en een aantal verbeteringen bij het importeren van bestanden. Zo worden gebruikers erop gewezen als bestandsnamen karakters bevatten die niet door SharePoint ondersteund worden en wordt de mogelijkheid geboden deze automatisch om te zetten.

Cadac Organice 2010 build 3600 is beschikbaar voor klanten vanaf april 2012.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular