Heerlen, 12 juni 2012 - Cadac Organice, een Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van de Cadac Organice Suite (op SharePoint gebaseerde oplossingen voor Engineering Documentbeheer en Controle), heeft een case study uitgebracht over het samenwerken van eigenaren en externe partners op CAD tekeningen in Microsoft SharePoint.

Eigenaren van capital assets in de olie-, gas- en procesindustrie en de energie- en nutssector besteden tekeningwerk veelal uit aan externe partners. Dit doen zij omdat zij deze ontwerpwerkzaamheden niet tot hun kerntaken rekenen en het ontwikkelen en onderhouden van fabrieken en installaties specialistisch werk is.

De samenwerking tussen opdrachtgevers en externe partners moet goed geolied verlopen. Niet alleen is het van belang dat werkzaamheden vlot worden uitgevoerd zodat productie snel gestart kan worden of zo kort als mogelijk stilligt, ook dient er aan het eind van een project acurate as-built documentatie te zijn vanwege millieu- en veiligheidseisen en toekomstig onderhoud. Documentuitwisseling tussen partijen moet daarom volgens vastgestelde procedures verlopen en controleerbaar zijn.

Cadac Organice heeft een speciale Microsoft SharePoint configuratie ontwikkeld voor het samenwerken van opdrachtgevers en externe partijen op CAD tekeningen. De configuratie stelt opdrachtgevers in staat via transmittal management tekeningen voor revisiewerkzaamheden en documentnummers voor nieuwe tekeningen uit te geven. CAD tekeningen en documenten die door externe partners worden aangeleverd worden via workflow management gecontroleerd op juistheid en volledigheid van data.

De SharePoint-oplossing die eigenaren en externe partners ondersteunt in het samenwerken op CAD tekeningen is door Cadac Organice beschreven in een case study. Deze case study is te downloaden van http://www.organice.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular