(EMEA Persberichten) Heerlen, 30 juli 2010 - Cadac Organice BV, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van Cadac Organice, een op SharePoint gebaseerde Engineering Document Management oplossing, heeft een case study uitgebracht over workflow management in SharePoint.

Lage efficiëntie en productiviteit in organisaties is vaak een gevolg van onduidelijke processen en procudures en een gebrek aan de juiste informatie en instructies op het moment dat een taak moet worden uitgevoerd. Maar hoe zorg je ervoor dat de medewerkers de processen en procedures goed begrijpen? Hoe zorg je ervoor dat ze op het juiste moment gewaar zijn van hun taak? Hoe zorg je ervoor dat ze de juiste informatie en instructies hebben voor hun taak? Hoe houd je in de gaten dat taken op het juiste moment worden uitgevoerd met het juiste resultaat en hoe herinner of verwittig je een medewerker van zijn taak?

Workflow management (werkstroombeheer) is het proces van het doorgeven van informatie, documenten en taken van een medewerker naar een ander. Via goed gedefinieerd workflow management geeft een medewerker werk door aan een andere volgens een vastgestelde procedure. Workflow management verbetert de efficiëntie en productiviteit in bedrijfsprocessen. Door het automatiseren van bedrijfsprocessen en het inrichten van consistente procedures, worden onnodige handelingen geëlimineerd en is elke medewerker zich volledig bewust van zijn of haar taak en verantwoordelijkheden.

Cadac Organice heeft een case study uitgebracht over workflow management in SharePoint met Cadac Organice Workbox. Cadac Organice Workbox is een op SharePoint gebaseerde workflow management oplossing, die gebruikt kan worden om bedrijfsprocessen te automatiseren, hetgeen de efficiëntie en productiviteit in organisaties verbetert. Cadac Organice Workbox is een op statussen gebaseerde workflow oplossing, die project gedreven engineeringsbedrijven de juiste middelen biedt hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te automatiseren.

U kunt de case study over workflow management downloaden van http://www.organice.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering document management en document control, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun document distributie en verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van project georiënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group
Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, Microsoft Gold Certified Partner en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.