(Persbericht) Op 12 oktober presenteerde Cadmes de nieuwste versie SolidWorks aan haar gebruikers en geïnteresseerden. Gerbert Thelissen, algemeen directeur Cadmes: à¢â‚¬Å“met ruim 350 bezoekers kunnen wij spreken van een zeer geslaagd evenement. Zo gaf ruim 98% van de bezoekers aan een duidelijk beeld te hebben gekregen van SolidWorks 2011 na het bezoeken van onze roll-out.à¢â‚¬

Op deze dag presenteerde Cadmes ook een aantal nieuwe ontwikkelingen van haar hand. Zoals MyCadmes, het vernieuwde klantenportaal en door Cadmes ontwikkelde PDM-tools zoals een Category Wizard, Batchplot of Erp integratie.

Vernieuwd klantenportaal www.mycadmes.com
Cadmes biedt met MyCadmes haar klanten met onderhoudscontract een volledige servicewebsite aan. Renso Kuster, als Manager Operations verantwoordelijk voor MyCadmes, zegt: à¢â‚¬Å“Klanten kunnen via deze website applicatiegerelateerde vragen stellen of direct van de helpdeskservice gebruik maken. Bovendien is er op de site een grote knowledge base aangelegd waarin eenvoudig naar oplossingen voor de meest voorkomende problemen gezocht kan worden.à¢â‚¬ Het is echter niet alleen een mogelijkheid voor klanten om met Cadmes in contact te komen, ook gebruikers kunnen onderling ideeën uitwisselen en elkaar om hulp vragen.

Tot slot is via MyCadmes een set van meer dan dertig servicetools te downloaden, MyCadTools. à¢â‚¬Å“Die werken dertig dagen in trial modus,à¢â‚¬ zegt Kuster. à¢â‚¬Å“Daarna kan de gebruiker deze aanschaffen. Deze set van add-ons maakt het dagelijks werken met SolidWorks aanzienlijk eenvoudiger. Eà©n van de tools is de MyCadmes Pane. Een scherm die direct toegang geeft tot de nieuwe serviceomgeving. Ook als de trialversie niet wordt verlengd, blijft deze tool gratis actief zodat klanten altijd direct toegang hebben tot MyCadmes.à¢â‚¬

Kijk voor meer informatie op de website van Cadmes www.cadmes.com

Cadmes B.V. www.cadmes.com
Cadmes heeft diverse vestigingen in de Benelux en Duitsland. Zij is leverancier van CAD/ CAM/ CAE, Robotica en PDM-software. Tevens staat Cadmes haar klanten bij in training, ondersteuning en consultancy. Cadmes levert o.a. SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulatie, ENOVIA, Tacton, ElecWorks, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is maximaal door SolidWorks gecertificeerd en behoort tot de top 6 resellers wereldwijd.