(Persbericht) Cadmes organiseert haar jaarlijkse SolidWorks-evenement op 11 oktober 2011 in Brussel en op 1 november 2011 in Utrecht. Onder de veelzeggende titel ´Engineering Intelligence‘˜ worden alle ins en outs van de nieuwste versie van SolidWorks 2012 belicht.

De nieuwste versie van SolidWorks omvat weer veel, slimme vernieuwingen. Onder de titel ´Engineering Intelligence‘˜ laat Cadmes op haar jaarlijkse evenement zien wat die vernieuwingen in SolidWorks 2012 zijn en hoe die het beste ingezet kunnen worden. Naast een uitgebreide plenaire sessie over SolidWorks 2012 (What‘˜s New) is er tijdens het evenement ook een informatiemarkt waar trends en ontwikkelingen te zien zullen zijn. In de middag zijn er diverse presentaties van aanvullenden producten. Verder is het mogelijk om met medewerkers van SolidWorks van gedachten te wisselen en met diverse leveranciers in contact te komen.

Utrecht
Op 1 november 2011 staat het Media Plaza in Utrecht in het teken van slim ontwerpen. Media Plaza is een hypermoderne conferentieomgeving die recht doet aan het thema ´Engineering Intelligence‘˜. Het dagprogramma duurt van 09.00 uur ‘˜s ochtends tot 16.30 ´s middags, met aansluitend een borrel. Het tweede deel van de dag bestaat uit technische subsessies waar de bezoeker zelf een keuze uit kan maken. Het Media Plaza bevindt zich in de Jaarbeurs Utrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Daarnaast is deze locatie uitstekend te bereiken per openbaar vervoer.

Media Plaza
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Brussel
Het evenement in Brussel (Anderlecht) vindt plaats op 11 oktober 2011. Als locatie is gekozen voor het Constant Vanden Stock Stadion, een zeer aansprekende omgeving voor dit evenement. De ingang bevindt zich nabij de RSCA-fanshop en in het stadion zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het dagprogramma duurt van 09.00 uur ‘˜s ochtends tot 16.30 ‘˜s middags, met aansluitend een borrel. Het programma is zowel in het Nederlands als in het Frans te volgen.

Constant Vanden Stock Stadion
Thà©o Verbeecklaan 2
1070 Brussel

Via de website www.cadmes.com kunt u zicht inschrijven voor het evenement ´Engineering Intelligence‘˜. Hier is ook gedetailleerde informatie te vinden over het programma. Inschrijving is gratis bij voorregistratie, maar wees er snel bij want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Noot voor de redactie:
Over Cadmes
Cadmes levert intelligente ICT producten (CAD, CAM, CAE, PDM en PCF), consultancy, training en de beste support in de industrie om ontwerp- en productieprocessen te optimaliseren. Het hoofdkantoor staat in ‘˜s Hertogenbosch, daarnaast heeft Cadmes vestigingen in Almelo (NL), Gent, Gosselies (BE), Keulen, Là¶hne, Hannover en Limburg (D). Meer informatie op www.cadmes.com

Voor meer informatie:
Caroline van Beijnen
Marketing & Communicatie
+31 (0) 73 6456222
[email protected]