Leiden, 02 april 2008

CAMEDY.NL trapt af met Bad Habits CAMEDY Night
“Stand-up van de pub naar je huiskamer”

Het nieuwste crossmediale comedy platform van Nederland gaat lachend van start op 11 april. De officiële lancering van CAMEDY.NL zal plaatsvinden tijdens de eerste CAMEDY Night in de Leidse ‘Bad Habits’ op de Pelikaanstraat. De aanvang zal zijn om 21.00 uur en de toegang is gratis. De talenten kunnen zich meteen in de kijker spelen, omdat de maandelijkse ‘CAMEDY Nights’ terug te zien zullen zijn op CAMEDY.NL.

CAMEDY = Comedy + Camera
“Het bijzondere aan de CAMEDY avonden is dat alle optredens zullen worden opgenomen. Niet veel later zal alles online terug te zien zijn. Op deze manier kunnen er nóg meer mensen getuige zijn van de optredens van de betrekkelijk onbekende comedians en hiermee zullen ze ook diverse podia nog makkelijker aan kunnen spreken.” Aldus Van Tongeren, één van de twee oprichters van CAMEDY.NL en de man achter de camera.

Finalisten Cabaretfestival
CAMEDY.NL heeft twee finalisten van het ‘Griffioen/ Zuidplein Cabaretfestival 2008’ weten te strikken voor de eerste Bad Habits CAMEDY night. “De publieksvriend Regilio Lingen en de ‘Griekse halfgod van de humor ’ Lambros Fisfis, zijn dan ook de twee headliners van deze avond. Mark Schoones, Erik Everink en Pieter Reitsma maken de line-up compleet.” Vertelt Van den Berg, de andere oprichter en tevens host van de avond.

Slechte gewoonte
The Bad Habits Camedy Night wordt, hoe kan het ook anders, in The Bad Habits International Pub gehouden. Deze pub leent zich met zijn internationale karakter perfect voor comedy. Laten we er dan ook een ‘slechte gewoonte’ van maken om elke tweede vrijdag van de maand een hele avond hard te lachen…
=================================================================================
(einde persbericht)
Noot voor redactie:
Voor meer informatie
Jeffrey van den Berg (mede-oprichter)
Telefoon: 06-13094988
[email protected]
www.camedy.nl