(Persbericht) Campanile bezoekt duizend bedrijven in twee dagen
Ambitieuze salesblitz van doorgaans bescheiden hotelketen

Amersfoort, 10 oktober 2011 Campanileà¢â‚¬¦ uw bouwsteen tot succes. Met deze slogan timmert Campanile hotels hard aan de weg. Op dinsdag 11 en woensdag 12 oktober vindt de tweede editie van de Campanile salesblitz plaats. De keten bezoekt op deze dagen maar liefst duizend bedrijven om persoonlijk toe te lichten wat de argumenten zijn om bij deze hotels te boeken.

De salesgesprekken worden gevoerd door de hotelmanagers zelf, vergezeld door de assistent managers. Men richt zich gedurende deze blitz vooral op de recreatie- en evenementen sector. De slogan bouwsteen tot succes wordt extra onderstreept door de speciaal ontwikkelde Campanile highlighter, een speciale giveaway in de vorm van drie bouwstenen.

Mariëlle van Loon Head of Operations Louvre Hotels Benelux: "De eerste Sales Blitz was een onverwacht groot succes en dat verdient herhaling. We merken dat we weliswaar een goede naamsbekendheid hebben maar dat de corporate markt toch nog positief verrast is door de faciliteiten die wij bieden voor een hele sympathieke prijs. Verder is het een sterk punt dat de hotelmanagers zelf in contact komen met ons marktpotentieel. Zij dragen de merkwaarden van Campanile toch het beste zelf uit en kunnen ook direct inspelen op lokale kansen", aldus Mariëlle van Loon.

Over Campanile
35 jaar geleden werd Campanile Hotels opgericht met gezelligheid en authenticiteit als belangrijkste kernwaarden en altijd met een volwaardig restaurant concept. Tegenwoordig is Campanile een belangrijke speler op de drie-sterrenhotelmarkt in Frankrijk, de Benelux, Itali?, Spanje, Portugal, Groot Brittannië en Polen. Campanile hotels heeft in Europa 389 hotels met een totaal van 24.885 kamers. In Nederland zijn er 14 hotels, in België zes hotels en in Luxemburg à©à©n hotel. Voor meer informatie: www.campanile.com.

Over Louvre Hotels Group
Met meer dan 1.000 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group de op een na grootste Europese en wereldwijd de achtste hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Louvre Hotels Group voert naast Campanile de merken Premiere Classe, Kyriad, Kyriad Prestige, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip.
Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.