Camping Anderegg ANWB Charme-camping 2009 WIN!

Een kleinschalige, gezellige camping met een paar veldjes met panoramisch uitzicht over de heuvels. Door de camping stroomt een klein/smal beekje waar kinderen veilig kunnen spelen.
Heeft u graag een ruime plaats tot uw beschikking, schaduwrijk of juist hà©à©rlijk in de zon,houdt u van rust maar wà¨l met de mogelijkheid tot vele leuke, gezellige en interessante, u zult zich hier (http://www.campinganderegg.be) direct thuis voelen.
Ideale plek voor gezinnen met kinderen, speciale aanbieding voor wandelaars, motorrijders, (brom)fietsers (mensen die zonder auto komen.)
Wacht niet langer, boek snel : http://www.campinganderegg.be
EN LET OP! Mensen die een reservering maken voor de periode 1/7-31/8/2010 kunnen voor volgend seizoen een week gratis kamperen winnen (voor 2 volwassenen en 2 kinderen)!
Hoe? Stuur maximaal 2 foto‘˜ s die u gemaakt heeft tijdens uw vakantie bij Camping Anderegg. Vermeld hierbij de naam en datum waaronder u gereserveerd had. Uit de inzendingen zal 1 winnende foto worden gekozen (met het insturen van de foto verleent u wel automatisch de toestemming om foto‘˜s op de website van Camping Anderegg te plaatsen)