CampZone 2009 en The Party 7 een groot succes: nieuwe data bekend.

Ondanks de recessie mag de organisatie van CampZone en the Party terugkijken op 2 succesvolle evenementen. Beide evenementen bleken goed bezocht, zelfs boven verwachting! Blijkbaar hebben Nederlanders nog steeds behoefte aan een vakantie in eigen land en aan gaming gerelateerde evenementen. Hoogwaardige competities en een goed verzorgde camping vallen in de smaak.

CampZone is ´s wereld grootste outdoor gamevakantie, waar jong en oud 11 dagen kunnen kamperen, van alle gemakken voorzien. Er zijn veel ingrediënten aanwezig waar deze jongerencamping zijn unieke inhoud, computerspelen, mee realiseert. Zo is er een hoogwaardige stroomvoorziening; er wordt voldoende stroom opgewekt om 11 huishoudens een jaar lang te voorzien.
Daarnaast een extreem snel computernetwerk waar een multinational jaloers op kan zijn, mede mogelijk gemaakt door 2e2 Skilled Resourcing. Deelnemers nemen naast een tent of caravan hun hele hebben en houden, inclusief computers en game-consoles mee, welke ze kunnen aansluiten het razendsnelle netwerk zodat ze met andere deelnemers kunnen gamen.

The Party is de grootste lanparty van de Benelux. Dit evenement vindt plaats in het beursgebouw Eindhoven. Hier komen deelnemers bij elkaar om ontspannen met elkaar te gamen, of om op hoog niveau wedstrijden tegen elkaar te spelen en dat vaak in teamverband. Het evenement gaat in een weekend 48 uur aaneengesloten door.

Financieel gezien was er dit jaar ook voor de organisatie van deze evenementen zwaar weer. Gelukkig heeft de organisatie wel gebruik kunnen maken van een leuke sponsoractie van Airsoft Events, een bedrijf dat oorlog simulaties met levensechte wapens organiseert. Zij gaven gratis Airsoft wedstrijden weg aan prijswinnaars. Daarnaast werden er verschillende webhosting pakketten aangeboden door TransIP, welke ook voor het internetverkeer van CampZone zorgde.
Helaas heeft het aan liquide sponsoring moeten ontbreken dit jaar. De organisatie is hier op zijn beurt trots op: à¢â‚¬à…“We laten zo zien dat we een gezonde onderneming met gezonde evenementen zijn, door onze rug recht te houden en op eigen kracht ook bestaansrecht te tonen. Daarnaast zijn we bijzonder blij met de huidige sponsoren, hun prijzen maken het voor deelnemers de moeite waard!

Met deze prettige terugblik heeft de organisatie dan ook besloten om beide evenementen voort te zetten en daar direct de data voor te prikken:
The Party 8 zal plaatsvinden in het beursgebouw Eindhoven van 2 tot en met 4 april 2010.
CampZone 10 zal plaatsvinden in Oirschot van 30 juli tot en met 9 augustus 2010 en zal deze jubileum editie natuurlijk een extra groot feest worden!

------------------------------------------------------------------

Redactioneel:
Dit bericht is beschikbaar voor directe plaatsing.
Dit bericht is ook beschikbaar op onze website: http://www.duh-events.nl/105/

Organisatie: Duh-Events
Contactpersoon: S Janssen [email protected]
Telefoon: 030-6359022
Weblinks:
www.campzone.nl
www.the-party.nl
www.duh-events.nl (enkel beknopte bedrijfsinformatie en contactgegevens)

Website: http://www.duh-events.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular