(Persbericht) Arnhem, 8 november 2010 - Platform ELFA heeft zich uitgebreid met een nieuwe deelnemer. Het nieuwste lid is Capital GREEN uit Alblasserdam, aanbieder van oplossingen rondom digitale documentverwerking. Met Capital GREEN breidt het deelnemersbestand van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich verder uit.

Over Capital GREEN
Capital GREEN is gevestigd in Alblasserdam. In samenwerking met haar klanten ontwikkelt het bedrijf software om digitaal facturen te kunnen verzenden en ontvangen. Daarbij kunnen klanten voor onder de vierduizend euro aan de slag met het verzenden van elektronische verkoopfacturen en met het verwerken van inkoopfacturen.

Het doel is om de nummer à©à©n van Nederland te worden op het gebied van digitale factuurverwerking. Door middel van zeer intelligentie koppelingen met de boekhoudsystemen van de klanten van Capital GREEN klanten, kan het gehele factuurproces uit handen genomen worden.

Capital GREEN
Edisonweg 10-114
2952 AD Alblasserdam

Contactpersoon: Hr. R. Kersbergen
W: www.digitaalfactureren.nl
T: 078 691 85 87
E: [email protected]

over Platform ELFA
Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.

Platform ELFA bestaat uit meer dan 50 deelnemende organisaties en bedrijven, waaronder Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties en andere professionals. De website van Platform ELFA biedt veel achtergronden en nieuws over de onderwerpen. Daarnaast werkt het samen met partners zoals ECP-EPN, het Ministerie van EZ, publieke instellingen en branchevertegenwoordigers.

De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en wil invulling geven aan haar ambitie en doelstelling om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven.

EINDE PERSBERICHT

________________________________________
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie over Platform ELFA kunt u contact opnemen.

Platform Elektronisch Factureren
Westervoortsedijk 50 | 6827 AT ARNHEM | 026-3214607
www.platformelfa.nl
[email protected]