(Persbericht) Het carnavalsseizoen begint weer en dat betekent dat vele carnavalsvierders weer na gaan denken over originele carnavalskleding. Waarin steel je tijdens carnaval 2011 de show? Carnavalsspecialist Karnevalswierts geeft de trends van carnaval 2011. Opvallende trends zijn het doorcombineren met bijpassende accessoires en carnavalskleding voor groepen en duo‘˜s.

Carnavalskleding voor groepen
Het sociale aspect van carnaval komt ook in carnavalskleding (http://www.karnevalswierts.com/nl/carnaval-kostuums) naar voren merkt Karnevalswierts. Ralph Wierts, eigenaar van de carnavalsspecialist: à¢â‚¬Å“Vele groepen en gezelschappen kiezen er tegenwoordig voor om hetzelfde verkleed te gaan. Met zijn allen in hetzelfde kostuum of in hetzelfde thema. Een vriendenclub gaat verkleed als compleet een groep piraten en een meidengezelschap gezamenlijk als engeltjes in sexy jurkjes.à¢â‚¬

Populaire duo‘˜s tijdens carnaval 2011
Een andere opvallende trend dit carnavalsseizoen zijn duopakken. Karnevalswierts ontvangt veel stellen in de winkel die samen een kostuum uitkiezen: à¢â‚¬Å“Man/vrouw combinaties verkopen we steeds vaker. Markies met hofdame doet het al jaren goed, maar met carnaval 2011 zet deze trend zich helemaal door. We hebben nu al aanvragen binnen naar de combinaties klassieke piloot met stewardess en jaren zeventig kleding voor hem en haar.

Carnavalskleding volgt de modewereld
In navolging van de modewereld combineert men ook carnavalskleding steeds vaker met bijpassende accessoires. Karnevalswierts ziet aan de kassa veel kostuums aangevuld met een riem en tas in dezelfde kleur of stijl. Een carnavalskostuum (http://www.karnevalswierts.com/nl/carnaval-kostuums) is tegenwoordig niet compleet zonder bijpassende tas, centuur of andere accessoire. Voor carnaval 2011 verwacht Karnevalswierts veel van bijpassende carnavalsschoenen. Een trend voor individuen, maar zeker ook voor verklede groepen en duo‘˜s!

Over Karnevalswierts
Karnevalswierts is Europa‘˜s grootste carnavalswarenhuis en al twintig jaar gespecialiseerd in carnavalskleding (http://www.karnevalswierts.com/nl/carnaval-kostuums). In de megashop in Heerlen en via de webshop wordt alle mogelijke carnavalskleding verkocht. Bij Karnevalswierts is het hele jaar door carnaval. Meer informatie: www.karnevalswierts.com/nl/.